Tort diplomat cu iaurt de visine

de Bya Ralu in Dulciuri, 7 Noi 2016 | 1024 vizualizari

 

Super bun si super usor ,eu am avut iaurt grecesc de visine,a iesit exact pe gustul meu :))
A fost ziua surioarei asa ca i-am  pregatit un tort surpriza :) http://www.bucataras.ro/retete/tort-diplomat-cu-iaurt-si-ananas-79562.html
Imi pare rau pt poze da nu am reusit sa fac ziua :(

 

INGREDIENTE

  • 10 piscoturi
  • 400 ml smantana varsata 30%
  • 500 gr iaurt grecesc cu visine
  • 1 cutie de ananas rondele+ 1 cutie ananas cuburi
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 plic de gelatina
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat cu iaurt de visine:

Rondelele de ananas se pun la scurs intr-o sita.


Piscoturiile se dau prin compotul de ananas pe ambele parti,si se aranjeaza intr-o tava cu pereti detasabili de tort,de diametrul de 22 cm.


Rondelele de ananas se aranjeaza de jur imprejurul formei.


Gelatina se hidrateaza in 100 ml apa rece pentru 5 minute.Se pune la bain-mariesi se lasa pana devine lichida.


Smantana varsata se scoate din frigider,se mixeaza bine cateva minute pana se intareste,se adauga zaharul pudra si esenta de vanilie si gelatina lichida si iaurtul grecesc.


Jumatate din ananasul cuburi se lasa la scurs si se amesteca cu crema de smantana si iaurt.


Se amesteca bine si se toarna in tava de tort.


Se orneaza cu rondelele de ananas ramase si cu bucatelele de ananas.


Se acopera cu o folie si se lasa peste noapte la frigider.!


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat cu iaurt de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Catalina L 1

09.11.2016, 21:22

sebirizescu 1

10.11.2016, 21:37

bun

Panacris 1

11.11.2016, 08:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Indiene cu piersici si mascarpone