Tort diplomat cu iaurt de visine

de Bya Ralu in Dulciuri, 7 Noi 2016 | 3115 vizualizari

 

Super bun si super usor ,eu am avut iaurt grecesc de visine,a iesit exact pe gustul meu :))
A fost ziua surioarei asa ca i-am  pregatit un tort surpriza :) http://www.bucataras.ro/retete/tort-diplomat-cu-iaurt-si-ananas-79562.html
Imi pare rau pt poze da nu am reusit sa fac ziua :(

 

INGREDIENTE

  • 10 piscoturi
  • 400 ml smantana varsata 30%
  • 500 gr iaurt grecesc cu visine
  • 1 cutie de ananas rondele+ 1 cutie ananas cuburi
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 plic de gelatina
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat cu iaurt de visine:

Rondelele de ananas se pun la scurs intr-o sita.

Piscoturiile se dau prin compotul de ananas pe ambele parti,si se aranjeaza intr-o tava cu pereti detasabili de tort,de diametrul de 22 cm.

Rondelele de ananas se aranjeaza de jur imprejurul formei.

Gelatina se hidrateaza in 100 ml apa rece pentru 5 minute.Se pune la bain-mariesi se lasa pana devine lichida.

Smantana varsata se scoate din frigider,se mixeaza bine cateva minute pana se intareste,se adauga zaharul pudra si esenta de vanilie si gelatina lichida si iaurtul grecesc.

Jumatate din ananasul cuburi se lasa la scurs si se amesteca cu crema de smantana si iaurt.

Se amesteca bine si se toarna in tava de tort.

Se orneaza cu rondelele de ananas ramase si cu bucatelele de ananas.

Se acopera cu o folie si se lasa peste noapte la frigider.!

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat cu iaurt de visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat de biscuiti, crema de ciocolata alba si glazura de ciocolata neagra