Tort Diplomat, cu multa dragoste...

de ela in Torturi, 5 Dec 2011 | 5587 vizualizari

 

in 4decembrie este ziua de nastere a celor mai importante persoane din viata mea:mama si sotul meu.....le-am facut cu multa dragoste un tort si o prajitura

 

INGREDIENTE

  • 400 gr piscoturi
  • 500 gr frisca lichida
  • 2 iaurturi mici mai cremoase
  • 120 gr zahar pudra
  • 2 plicuri gelatina
  • 1 compot ananas
  • 2 cutii compot de mandarine mici
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1 plic aroma coaja de portocale de la dr Oetker
  • 1 fiola esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat, cu multa dragoste...:

Punem fructele la scurs intr-o sita,dupa ce le-am taiat cubulete.


Batem frisca cu intaritorul de frisca si zaharul pudra,apoi adaugam esenta de vanilie si iaurtul si mai mixam putin.


Gelatina o punem in 50ml suc de mandarine si o lasam 5minute,apoi adaugam inca 300ml suc(de mandarine sau ananas) si punem pe foc,amestecand,pana incepe sa fiarba,oprim focul si lasam sa se raceasca putin,amestecand din cand in cand.Incorpram gelatina in crema,apoi adaugam fructele,praful cu aroma de portocale si omogenizam.


Intr-o forma cu pereti detasabili,punem piscoturi pe margini.Punem piscoturi si pe fundul formei,pe care le insiropam cu suc de fructe,apoi turnam jumate din crema,apoi inca un strat de piscoturi pe care le insiropam,apoi punem restul de crema,nivelam si dam la rece cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat, cu multa dragoste..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

ela 1

07.12.2011, 01:04

pofta'n cui,Gaby sa ti-o pui

anomisana 1

06.01.2012, 09:08

Ela, la multi ani, sa-ti aduca anul acesta tot ce-ti pofteste sufletelul tau bun. Tortul arata de zile mari.

ela 1

06.01.2012, 10:52

Anomisana,multumesc la fel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Mini tort "Diplomat"