Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor )

de AnyCostescu in Torturi, 12 Sep 2012 | 5283 vizualizari

 

ieri flacaul nostru a facut un anisor :D deci nu se putea sa nu facem un tortulet...of doamne ce a mai trecut timpul...>:D

 

INGREDIENTE

  • 2 cani lapte(200ml)
  • 2 cani zahar
  • 7 oua
  • 500 ml frisca vegetala
  • 4 gelatine
  • fructe de care doriti
  • 1 compot ananas
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor ):

Ouale se bat cu zaharul pana se omogenizeaza. Se pune laptele. Aceasta compozitie se pune be baie de abur si se lasa sa fiarba pana se ingroasa ca o smantana. Se lasa sa se raceasca.

In zeama de ananas se pun gelatina, se amesteca si se pun si ele pe abur pana se face ca un sirop, apoi se da deoparte. Frisca se bate.

Fructele se taie in ce forme doriti, de preferat mai mici pt ca atunci cand taiati tortul sa se taie frumos.

Se amesteca compozitia care s-a racit cu frisca si gelatina.

Intr-o tava rotunda se pune folie de plastic. Se pune un rand de fructe, un rand de crema, iar un rand de fructe si apoi unul de crema iar deasupra fructe. Se da la rece 10-12 ore. Dupa aceste ore "indelungate" se rastoarna tortul pe un platou si se orneaza cu frisca, fructe, bomboane sau ce doriti.

Se serveste cu spor

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

AnyCostescu 1

13.09.2012, 19:41

multumim frumos

LUK 1

15.09.2012, 20:56

la multi ani si sa creasca mare si sanatos!

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:35

la multi ani

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat