Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor )

de AnyCostescu in Torturi, 12 Sep 2012 | 5059 vizualizari

 

ieri flacaul nostru a facut un anisor :D deci nu se putea sa nu facem un tortulet...of doamne ce a mai trecut timpul...>:D

 

INGREDIENTE

  • 2 cani lapte(200ml)
  • 2 cani zahar
  • 7 oua
  • 500 ml frisca vegetala
  • 4 gelatine
  • fructe de care doriti
  • 1 compot ananas
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor ):

Ouale se bat cu zaharul pana se omogenizeaza. Se pune laptele. Aceasta compozitie se pune be baie de abur si se lasa sa fiarba pana se ingroasa ca o smantana. Se lasa sa se raceasca.

In zeama de ananas se pun gelatina, se amesteca si se pun si ele pe abur pana se face ca un sirop, apoi se da deoparte. Frisca se bate.

Fructele se taie in ce forme doriti, de preferat mai mici pt ca atunci cand taiati tortul sa se taie frumos.

Se amesteca compozitia care s-a racit cu frisca si gelatina.

Intr-o tava rotunda se pune folie de plastic. Se pune un rand de fructe, un rand de crema, iar un rand de fructe si apoi unul de crema iar deasupra fructe. Se da la rece 10-12 ore. Dupa aceste ore "indelungate" se rastoarna tortul pe un platou si se orneaza cu frisca, fructe, bomboane sau ce doriti.

Se serveste cu spor

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 500 lei
1299.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (25)

AnyCostescu 1

13.09.2012, 19:41

multumim frumos

LUK 1

15.09.2012, 20:56

la multi ani si sa creasca mare si sanatos!

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:35

la multi ani

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu ciocolata