Tort Fantastic

de Adele in Dulciuri, 13 Iun 2014 | 1465 vizualizari

 

Reteta cu numarul 50 :D..
Am reusit sa fac aceasta reteta si pot spune ca este minunata :P
M-am inspirat acestei retete :)
http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-dulceacrisoara-28545.html

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 oua
  • 4 linguri zahar.
  • 3 linguri ulei.
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de copt.
  • Crema branza:
  • 350 gr ricotta de vaca.
  • 250 ml frisca lichida.
  • 100 gr zahar.
  • Fanta de portocale 700 ml.
  • 2 plicuri budinca de vanilie.
  • 4 linguri de zahar.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Fantastic:

Intr-un vas batem ouale cu zaharul si ulei pana devin spuma,adaugam faina si praful de copt, continuam sa amestecam dupa care punem in tava si dam la cuptor pentru 15-20 de minute la 180°.


Intre timp pregatim crema de branza - amestecam ricotta cu zaharul ,turnam si frisca si mixam bine pana ce compozitia devine cremoasa.Lasam la rece cateva minute.


Intr-o oala punem pe foc Fanta si asteptam sa se incalzeasca ,intre timp amestecam praful de budinca cu zaharul si il turnam peste suc.Lasam sa fiarba si amestecam pana se ingroasa.Se lasa la racit.


Cand s-a racit blatul punem crema de branza si budinca,si dam la frigider pentru cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Fantastic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Adele 1

14.06.2014, 13:38

Rocsi 1

14.06.2014, 21:59

La mai multe retete!

Adele 1

14.06.2014, 22:38

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca si ciocolata