Tort festiv cu fructe si frisca by Tammar

de tammar in Torturi, 28 Sep 2013 | 6388 vizualizari

 

Stim ca de multe ori nu avem timp pentru a face un tort si nu vrem sa pierdem prea mult timp pentru a-l face!

 

INGREDIENTE

  • 1 blat (care contine 3)
  • Sirop:
  • 500 ml apa
  • 1 lingura scortisoara
  • 1 lingura miere
  • 1 esenta rom
  • 250 g zahar brun
  • Decor si umplutura:
  • 1 L frisca lichida
  • 500 g capsuni
  • 8 kiwi
  • 1 felie portocala
  • cirese proaspete sau din compot
  • topping ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort festiv cu fructe si frisca by Tammar:

Pregatim siropul prin a fierbe apa , dizolvand zaharul. Dupa ce s-a dizolvat adaugam miere, scortisoara,si esenta. Mai lasam sa dea in cateva clocote si il dam deoparte.


Batem frisca. Luam 250 grame din capsuni si ii pasam prin blender, daca nu avem ii zdrobim si le punem la fiert pentru 10 minute, ca sa mai scada din siropul lor.


Luam primul blat pe care il insiropam, il umplem cu frisca.


Al doilea blat il punem peste primul, il insiropam, ungem cu toata crema din capsune si il invelim in felii de kiwi.


Al treilea blat il asezam peste al doilea ,il insiropam si impracam tot tortul cu frisca.


Pe marginile tortului facem motulache din frisca si asezam ciresele. Scriem pe tort cu topping de ciocolata textul pe care-l dorim si incepem prin a-l decora cu felii de capsuni si kiwi.


Si asta-i tot!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort festiv cu fructe si frisca by Tammar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

29.09.2013, 13:18

ce frumos e!

angyb 1

29.09.2013, 13:47

tammar 1

30.09.2013, 00:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si crema de vanilie