Tort Hello Kitty

de andreeabaksai in Torturi, 18 Aug 2011 | 4455 vizualizari

 

placerea fetitelor

 

INGREDIENTE

  • 6 oua 
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina 
  • 1 praf de copt 
  • frisca
  • desen pentru tort
  • gelatina
  • crema la rece  
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Hello Kitty:

pentru blat


Se bat ouale cu zaharul pana devine omogen. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se introduce la cuptor.


Odata blatul terminat se taie in doua, se insiropeaza si se intinde crema care am facut-o la rece. Peste ultimul blat se pune desenul si dam cu gelatina, dupa care ornam cu frisca dupa bunul plac.

 

TIPS-URI

1

un blat simplu si rapid

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Hello Kitty" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

19.08.2011, 17:22

foarte reusit felicitari

Rocsi 1

20.08.2011, 10:58

bun venit un tort frumos frumos

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:32

foarte frumos a iesit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort sah