Tort Hello Kitty

de andreeabaksai in Torturi, 18 Aug 2011 | 4676 vizualizari

 

placerea fetitelor

 

INGREDIENTE

  • 6 oua 
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina 
  • 1 praf de copt 
  • frisca
  • desen pentru tort
  • gelatina
  • crema la rece  
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Hello Kitty:

pentru blat


Se bat ouale cu zaharul pana devine omogen. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se introduce la cuptor.


Odata blatul terminat se taie in doua, se insiropeaza si se intinde crema care am facut-o la rece. Peste ultimul blat se pune desenul si dam cu gelatina, dupa care ornam cu frisca dupa bunul plac.

 

TIPS-URI

1

un blat simplu si rapid

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Hello Kitty" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

19.08.2011, 17:22

foarte reusit felicitari

Rocsi 1

20.08.2011, 10:58

bun venit un tort frumos frumos

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:32

foarte frumos a iesit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mascarpone,zmeură şi ciocolată