Tort in 3 culori

de LadyCrs in Torturi, 4 Dec 2012 | 6838 vizualizari

 

AI mei dragi parinti au facut azi 25 de ani de cand sunt impreuna....si le-am facut un mic tort. ( am avut un buget limitat si nici prea mult timp la dispozitie...de aceea am apelat la varianta asta..dar eu zic ca a iesit destul de dragut ...important e ca este facut cu multa dragoste).

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort
  • 3 plicuri crema dr Oetker (vanilie, ciocolata, fructe de padure)
  • 750 ml lapte
  • 150 ml frisca lichida
  • 2 ciocolate amarui
  • o cutie ananas din compot
  • 12 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort in 3 culori:

Am preparat cremele astfel: fiecare aroma in vasul ei ( 250 ml lapte+ praful pentru crema+4 linguri zahar pudra) si am lasat-o la frigider.

O ciocolata jumatate impreuna cu 100- 150 ml frisca lichida am pus-o la topit si pe o foaie de copt am facut diverse figurine, cerculete etc. Le-am bagat la frigider jumatate de ora si apoi la congelator vreo 10 minute.

Ananasul l-am taiat cubulete mici.

Am insiropat fiecare blat in parte cu siropul de la ananas...am pus apoi primul blat-crema mov- ananas ;al doilea blat- crema neagra-annas  ; al treilea blat crema alba-ananas.

L-am ornat cu ananas stropit cu ciocolata...trandafirasi din ciocolata si o mica floricica si l-am pus la frigider pentru vreo 4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Snickers