Tort inima 'Bucataras Grozav'

de - TABITA - in Torturi, 14 Apr 2013 | 4024 vizualizari

 

Un tort facut dupa imaginatia si posibilitatile mele, dupa ce am ratat o reteta.

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 200 g zahar
  • 300 g faina
  • 3 oua
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de copt

Insiropare:

  • 100 ml apa
  • 100 g zahar

Crema:

  • 250 g crema de branza Philadelphia
  • 250 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1/4 portocala

Ornat:

  • cateva batoane After Eight
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort inima 'Bucataras Grozav':

Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul.


Se amesteca cele doua compozitii. Faina amestecata cu praful de copt si cacaua se adauga treptat. Se aseaza compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da cuptor pentru 30-35 de min, la foc mediu.


Se lasa blatul sa se raceasca. Se taie in doua blatul si se insiropeaza. Se lasa cateva ore si apoi se orneaza.


Pentru sirop am pus apa cu zaharul la fiert, cand a inceput sa se lege, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.


Am mixat frisca pana s-a intarit. Am dat-o la frigider pentru cateva ore. Crema de branza am amestecat-o cu o parte din frisca si zaharul pudra. Am pus crema si portocala taiata in bucatele intre blaturi. Am pus al doilea blat si am insiropat. Peste inima din centru am pus cateva linguri din crema amestecata cu o lingura de cacao, iar pe margini cu frisca.


L-am lasat la frigider cateva ore inainte de a-l taia.


 

TIPS-URI

1

Pentru ornat am taiat bastonase After Eight

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort inima 'Bucataras Grozav'" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

- TABITA - 1

14.04.2013, 21:14

Multumesc frumos draga Rocsi. Asta se datoreaza si voua! Va multumesc!

loredanaaa 1

16.04.2013, 01:37

arata bine

- TABITA - 1

16.04.2013, 02:27

!ultumesc Loeredana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Senzational