Tort MYS

de andremys in Torturi, 23 Apr 2013 | 1351 vizualizari

 

Am revenit cu un tort foarte usor de facut:)

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 4 kiwi
  • 10 capsuni
  • 500 gr mascarpone
  • 1 plic ness
  • 300 gr frisca lichida
  • 6 galbenusuri
  • 1 albus
  • 100 gr cacao
  • am folosit blat gata facut de la boromir 3 straturi
  • 200 gr mure pt ornat sau capsuni
  • o esenta de rom
  • 100 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort MYS:

CREMA:intr-un bol se pun galbenusurile si albusul cu un plicule de zahar vanilat si se mixeaza


Intr-un alt bol se pune mascarponele si se amesteca bine iar in alt bol se mixeaza frisca si se adauga plicul de ness peste frisca dupa care se amesteca cele 3 compozitii.


intr-un bol mai mic se pune laptele si esenta de rom ,dupa care cu o pensula ungem bine blaturile ,sa se inmoaie bine.


Taiem fructele felii si incepem sa umplem fiecare strat cu fructe iar apoi cu crema.


Nu m-am asteptat sa iasa asa bun sincer:)



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort MYS" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

24.04.2013, 11:42

Buna combinatia

andremys 1

24.04.2013, 11:58

ma bucur daca va place

diana_k 1

25.04.2013, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe de padure