Tort - nebunie de piersici( pentru toti bucatarasii ..si nu numai)

de adasev12 in Torturi, 13 Feb 2011 | 2151 vizualizari

 

fiindca ieri a fost ziua mea, si nu am apucat sa fac tort....asta este pentru voi , dragi bucatarasi, din suflet , cu multa dragoste si multumiri pt toate urarile frumoase pe care le-am primit de la voi...sunteti extraordinari si ma bucur nespus ca ma aflu printre voi. va pup!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 6 lg faina
  • 1 praf de copt
  • 1 compot de piersici
  • 2 cockteil-uri de fructe
  • 2 kiwi
  • 400 ml frisca lichida
  • 15 g gelatina
  • 1 budinca de piersici si maracuja
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort - nebunie de piersici( pentru toti bucatarasii ..si nu numai):

Blatul: se face un pandispan obisnuit si se pun in el o jumatate de cutie de coctail de fructe si cateva bucati de kiwi....( coctailul ce l-am avut eu continea piersici, pere, struguri si ananas, de aceea am mai adaugat si kiwi...pt mai multa culoare). se pune in tava si se coace la 180 g in cuptorul incins in prealabil.


crema de piersici: mai inatai am facut budinca dar nu cu lapte ci cu suc stors de la fructe, aprox 350 ml. am dat la rece. piersicile le-am dat la robot si le-am facut pireu.am batut 300 ml frisca spuma tare. am hidratat gelatina cu suc de fructe pe foc mic pana s-a topit , am lasat putin sa se stampere si am amestecat cu budinca si pireul de piersici. apoi am amestecat totul cu frisca batuta.


asamblarea: am taiat blatul in doua, am pus intr-o cratita folie transaprenta si apoi o foaie de blat, am insiropat cu suc de fructe , am turnat crema peste si am pus cealalta foaie de blat. am mai insiropat si partea de deasupra. am dat la frigider tortul peste noapte. am scos tortul cu grija pe platou, am batut restul de frisca si am uns intai cu frisca tortul in strat subtire peste tot, ca sa se prinda fructele...am pus deasupra restul de coctail de fructe iar pe margini am mai ornat cu frisca, cat si pe lateral.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort - nebunie de piersici( pentru toti bucatarasii ..si nu numai)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

gaby_duceag 1

15.02.2011, 12:33

firimituri mai aveti?))

ela 1

15.02.2011, 12:47

,Gaby...tu sa iti faci

adry88 1

04.07.2011, 15:45

ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort Padurea Neagra