Tort nemtesc

de dantes in Torturi, 14 Mai 2015 | 4036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 albusuri
  • 2 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 plic vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • Pentru crema:
  • 250 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • coaja de la o lamaie
  • 1 plig gelatina
  • 500 ml.frisca lichida
  • 500 g branza dulce
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort nemtesc:

Pentru blat se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,faina si praful de copt.se toarna in forma de tort tapetata cu hartie de copt si se coace aproximativ 30 minute la 190 grade.Se lasa sa se raceasca si se taie in doua pe orizontala.


Pentru crema:


Se amesteca galbenusurile cu zaharul,se adauga laptele si coaja de lamaie,se pune pe foc si se aduce la temperatura de fierbere,se adauga gelatina se amesteca bine si se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.


Se bate frisca apoi intr-un vas mare se amesteca bine cu mixerul branza dulce cu compozitia facuta anterior si se adauga frisca incorporand usor cu o lingura.


Se pune hartie pe fundul formei de tort si se fixeaza inelul,se pune prima bucata de blat,se pune toata crema peste,se niveleaza si se aseaza deasupra cealalta bucata de blat,se apasa putin si se introduce cel putin 3 ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort nemtesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rita Ilies 1

20.05.2015, 21:58

Minunat!

diaconta 1

27.06.2015, 22:47

La multi ani,cu sanatate si bucurii!!!!
Aniversare frumoasa

dantes 1

28.06.2015, 06:37

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Duo - reteta cu nr. 700