Tort nemtesc

de dantes in Torturi, 14 Mai 2015 | 2376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 albusuri
  • 2 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 plic vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • Pentru crema:
  • 250 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • coaja de la o lamaie
  • 1 plig gelatina
  • 500 ml.frisca lichida
  • 500 g branza dulce
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort nemtesc:

Pentru blat se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,faina si praful de copt.se toarna in forma de tort tapetata cu hartie de copt si se coace aproximativ 30 minute la 190 grade.Se lasa sa se raceasca si se taie in doua pe orizontala.


Pentru crema:


Se amesteca galbenusurile cu zaharul,se adauga laptele si coaja de lamaie,se pune pe foc si se aduce la temperatura de fierbere,se adauga gelatina se amesteca bine si se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.


Se bate frisca apoi intr-un vas mare se amesteca bine cu mixerul branza dulce cu compozitia facuta anterior si se adauga frisca incorporand usor cu o lingura.


Se pune hartie pe fundul formei de tort si se fixeaza inelul,se pune prima bucata de blat,se pune toata crema peste,se niveleaza si se aseaza deasupra cealalta bucata de blat,se apasa putin si se introduce cel putin 3 ore la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort nemtesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rita Ilies 1

20.05.2015, 21:58

Minunat!

diaconta 1

27.06.2015, 22:47

La multi ani,cu sanatate si bucurii!!!!
Aniversare frumoasa

dantes 1

28.06.2015, 06:37

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Primul meu tort