Tort Oreo

de GeorgiG in Torturi, 26 Aug 2016 | 3317 vizualizari

 

Un tort special pentru fetita mea care adora biscuitii Oreo.

 

INGREDIENTE

  • 350 g biscuiti oreo
  • 80 g unt
  • 250 g mascarpone
  • 300 g crema de ciocolata Finetti
  • 300 ml frisca lichida sau smantana pentru frisca
  • 8 biscuiti oreo
  • ciocolata cu lapte si biscuiti oreo pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Oreo:

Macinam 350 g biscuiti oreo fara a indeparta crema. Topim untul si apoi il amestecam cu biscuitii macinati. Distribuim compozitia intr-o forma rotunda de tort presand usor. Introducem forma la rece.


Mixam 100 ml frisca si apoi o amestecam usor cu crema de ciocolata Finetti. Distribuim uniform aceasta compozitie peste biscuiti si introducem din nou la rece.


Mixam si restul de 200 ml de frisca. Adaugam si mascarponele peste frisca, amestecand usor , apoi si cei 8 biscuiti oreo rupti bucati. Eu nu am adaugat zahar. A fost suficient de dulce. Punem si aceasta compozitie peste cea de Finetti si introducem din nou la rece pentru cateva ore.


Soatem tortul din tava si-l ornam cu biscuiti oreo si ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

03.09.2016, 19:46

Tare pe placul meu e tortul asta!

Ancutsa 1

08.09.2016, 14:52

Tare frumos!

GeorgiG 1

08.09.2016, 15:16

Multumesc frumos !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Tort Oreo gigantic