Tort Padurea Neagra

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 19 Mar 2011 | 4498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g faina
  • 250 g zahar
  • 70 g cacao
  • 10 g praf de copt
  • 450 ml lapte
  • 35 g ulei
  • Crema:
  • 500 ml frisca
  • 700 g visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Padurea Neagra:

Blatul:


Faina se amesteca cu zaharul,cacaua si praful de copt,apoi se adauga laptele si uleiul si se omogenizeaza.


Compozitia o sa fie mai lichida decat la un blat cu oua.

Aluatul se toarna intr-o forma cu diametrul de 24-26 cm,tapetata cu gartie de copt sau unsa si tapetata cu faina.


Blatul se coce la foc mediu-mic pentru aprox 45 minute.Se face testul scobitorii,daca aceasta iese curata inseamna ca blatul este gata.


Blatul se lasa sa se raceasca complet,pana a doua zi ar fi ideal,si apoi se taie in 2 foi.



Frisca se bate tare.

Pe una din foi se intinde un strat de frisca,apoi visine,frisca si blat.Se decoreaza cu frisca,visine si ciocolata.


sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

kamy 1

20.03.2011, 16:42

ce frumos da blat fara ou nu am auzit cate invatam cat traim

MotanLaOale 1

21.03.2011, 09:31

frumos

adry88 1

12.06.2011, 13:30

superb

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort botez