Tort Red Velvet - Tort pentru indragostiti

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 13 Feb 2013 | 3527 vizualizari

 

Maine sarbatorim Valentine's Day, asadar sa-l sarbatorim cum se cuvine si anul acesta :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru blaturi:
  • 500 g faina
  • 4 oua
  • 4 linguri cacao
  • 2 lingurite colorant rosu ( Wilton )
  • 230 g unt
  • 600 g zahar
  • 400 ml lapte batut
  • 100 g lapte condensat ( optional )
  • zahar vanilat
  • sare
  • 2 linguri bircabonat de sodiu
  • otet
  • Pentru crema:
  • 500 g branza proaspata
  • 800 ml frisca
  • 230 zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Red Velvet - Tort pentru indragostiti:

Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, pana devine spuma, dupa care se adauga ouale, pe rand, amestecand foarte bine dupa fiecare. Separat se amesteca iaurtul cu colorantul si cacaoa si se incorporeaza in crema de unt, alternand cu faina amestecata cu un praf de sare. Se omogenizeaza compozitia si se adauga si amoniacul stins cu o lingura de otet. Se pune compozitia in 2 forme de inimioara ( sau in ce forma doriti ) si se da la cuptorul preincalzit cca 30 minute la foc mediu.


Intre timp se pregateste crema: Se mixeaza branza cu zaharul pudra. Separat se mixeaza frisca, dupa care se amesteca cu branza si se omogenizeaza, se da la rece 20-30 min.


Dupa ce s-au copt blaturile, se lasa sa se raceasca, dupa care se taie in 2. Se umple fiecare tort cu crema si se acopera cu fondant ( optional, pentru ca se poate orna si cu frisca ).





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Red Velvet - Tort pentru indragostiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 07:31

Aletta 1

13.04.2015, 10:21

Ce idee buna!

DeliciidelaM 1

05.04.2016, 18:33

ce frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Red Velvet Cake