Tort spirala

de GeorgiG in Torturi, 3 Noi 2016 | 996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g zahar
  • 180 g faina
  • 200 g ciocolata alba
  • 100 g unt
  • 1/2 plic praf de copt
  • 400 ml frisca lichida
  • 250 mascarpone
  • chipsuri de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort spirala:

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se racoreasca. Mixam albusurile spuma,Separat mixam galbenusurile cu zaharul pana se topeste. Peste galbenusuri adaugam ciocolata topita cu untul.Amestecam bine, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt. Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 40-45 de minute. Lasam blatul sa se raceasca.


Pentru crema amestecam mascarponele cu crema de ciocolata si apoi cu 200 ml frisca batuta.


Taiem blatul in fasii atat de late cat dorim sa fie de inalt tortul. Distribuim crema pe fiecare fasie de blat apoi incepem sa le rulam una in continuarea celeilate.Imbracam tortul cu crema de ciocolata si ornam cu restul de 200 ml frisca batuta, chipsuri de ciocolata si ciocolata maruntita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort spirala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:37

un tort delicios si dragalas!

GeorgiG 1

04.11.2016, 19:28

Multumesc frumos !

Rocsi 1

04.11.2016, 20:30

Servim si noi o feliuta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort spirala cu doua creme