Tort spirala

de GeorgiG in Torturi, 3 Noi 2016 | 1254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g zahar
  • 180 g faina
  • 200 g ciocolata alba
  • 100 g unt
  • 1/2 plic praf de copt
  • 400 ml frisca lichida
  • 250 mascarpone
  • chipsuri de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort spirala:

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se racoreasca. Mixam albusurile spuma,Separat mixam galbenusurile cu zaharul pana se topeste. Peste galbenusuri adaugam ciocolata topita cu untul.Amestecam bine, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt. Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 40-45 de minute. Lasam blatul sa se raceasca.


Pentru crema amestecam mascarponele cu crema de ciocolata si apoi cu 200 ml frisca batuta.


Taiem blatul in fasii atat de late cat dorim sa fie de inalt tortul. Distribuim crema pe fiecare fasie de blat apoi incepem sa le rulam una in continuarea celeilate.Imbracam tortul cu crema de ciocolata si ornam cu restul de 200 ml frisca batuta, chipsuri de ciocolata si ciocolata maruntita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort spirala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:37

un tort delicios si dragalas!

GeorgiG 1

04.11.2016, 19:28

Multumesc frumos !

Rocsi 1

04.11.2016, 20:30

Servim si noi o feliuta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone