Tort teren de tenis

de anomisana in Torturi, 13 Feb 2011 | 4606 vizualizari

 

Pe 11 febr. a fost ziua de nastere a sotului meu. Cautam printre retetele voastre un tort diplomat si un pic de inspiratie. Multumesc Elei si Ancai pentru ceea ce a rezultat. Fara voi nu stiu ce faceam.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 300 g piscoturi de sampanie
  • compot de piersici
  • Crema 1
  • 500 g fructe de padure congelate
  • 300 g zahar
  • 500 ml frisca lichida
  • 450 g iaurt
  • 3 plicuri gelatina
  • 2 esente vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Crema 2
  • 1 budinca vanilie
  • 700 ml lapte
  • 1 plic frisca
  • 1 plic gelatina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Pentru decor
  • razatura de cocos verde
  • razatura de cocos alba
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort teren de tenis:

Am pus intr-o tava de cuptor cu pereti inalti folie de plastic, am pus prima crema facuta exact dupa reteta Ancai la tortul diplomat cu fructe de padure.


Pentru crema a doua am preparat budinca, frisca si gelatina urmand instructiunile de pe fiecare pachet, am pus zahar vanilat in budinca, iar cand aceasta s-a racorit, am amestecat-o cu gelatina, apoi am adaugat amestecad usor, si frisca. Am adaugat-o lingura cu lingura peste prima crema, pentru a nu se amesteca straturile. Am insiropat piscoturile in zeama de compot si le-am asezat unul langa altul, peste a doua crema. Am acoperit cu folie si am pus tava in congelator o ora, apoi am mutat-o in frigider pana a doua zi. Pentru a putea avea linii drepte pe terenul de tenis, am facut fasii inguste din folie de aluminiu si am facut liniile de pe teren. Am pus cocosul verde, apoi am dezlipit benzile de folie si cu coada unei furculite am pus cocos alb pe liniile terenului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort teren de tenis" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

13.02.2011, 22:05

Felicitari sotului si tie pentru tort,foarte frumos

MotanLaOale 1

14.02.2011, 08:29

adry88 1

04.07.2011, 15:51

super tare felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

RETETA RECOMANDATA
Tort merengue cu crema de lamaie