Tort tiramisu a la Mihaela

de Bucataras in Torturi, 28 Apr 2009 | 32483 vizualizari

 

Mihaela merge pe mina unui Tiramisu. Remember tiramisu LIVE al Bucatarasilor :))?

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie prajitura Tiramisu Dr. Oetcker
  • piscoturi de sampanie (aprox. 20 piscoturi)
  • lapte
  • ciocolata pentru ornat sfaramata
  • nuca de cocos
  • arome (eu am folosit migdale)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort tiramisu a la Mihaela:

Se face blatul conform indicatiilor de pe cutie si se coace. Intre timp, se face crema de tiramisu aferenta cutiei.

Dupa ce se raceste blatul, se taie in 2, se aseaza pe platou prima jumatate, se intinde crema, apoi se aseaza piscoturile de sampanie insiropate putin (apa+zahar+ esenta de migdale), apoi un rand de crema, un rand de piscoturi de sampanie, ultimul rand de crema, se aseaza cealalta jumatate de blat si se intinde un strat subtire de crema peste care se presara ciocolata sfaramata si nuca de cocos. Se da la rece cateva ore. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort tiramisu a la Mihaela" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Cris2711 1

30.11.2011, 00:23

danakarin 1

18.12.2011, 09:54

bun, bun.

Aurelia 07_07 1

18.02.2012, 19:32

ce bunatateeeeeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Tort Tiramisu Dukan