Tort "trio de ciocolata"

de ralu_ca in Torturi, 22 Noi 2014 | 10513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri cacao
  • 2 plicuri praf copt
  • crema de ciocolata amaruie:
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 ml frisca batuta
  • 1 plic gelatina
  • crema de ciocolata cu lapte:
  • 200 g ciocolata lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 ml frisca batuta
  • 2 plicuri gelatina
  • crema de ciocolata alba:
  • 200 g ciocolata lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • 200 ml frisca batuta
  • 2 plicuri gelatina
  • decor:
  • ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "trio de ciocolata":

Pentru blat am batut ouale cu zaharul pana compozitia devine cremoasa, adaugam uleiul, faina, cacao si praf de copt. Compozitia obtinuta am turnat-o intr-o forma de tort tapetata(28) cu hartie de copt si am introdus la cuptor. Dupa ce s-a copt l-am scos din forma , l-am asezat pe platou, dar am pus inelul la loc.


Pentru crema am pus frisca lichida pe foc, am dat in clocot, dam deoparte si punem bucatile de ciocolata amaruie, omogenizam si lasam sa se racoreasca.


Gelatina am pus-o intr-un bol si am hidratat-o cu apa rece, apoi am dat la cuptorul cu microunde 40 sec. Aceasta se incorporeaza in compozitia de ciocolata.


Se amesteca crema de ciocolata amaruie cu frisca batuta. Omogenizam si turman peste blat. Se da la rece pana se intareste usor.


La fel procedam si cu crema de ciocolata cu lapte, care se toarna peste cea de ciocolata si se da la rece.


La fel procedam si cu ciocolata alba, care se toarna peste crema de lapte si se introduce la rece lasand cateva ore.


Se scoate inelul si il decoram cu fasii de ciocolata amaruie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "trio de ciocolata"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dantes 1

23.11.2014, 06:36

Delicios!

Gherca Daniela 1

23.11.2014, 10:22

imi place!

T I M E A 1

23.11.2014, 14:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca,ciocolata si frisca