Tort Valentine's Day

de MIUTA in Torturi, 14 Feb 2011 | 4171 vizualizari

 

Am pregatit acest tort cu mare drag pentru toti bucatarasii de pe acest sait.
". Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!"Va multumesc ca existati si imi faceti zilele minunate!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri zahar
  • 100 g unt
  • 5-6 mere ionatan
  • 5 oua
  • 500 ml lapte
  • o lingura amidon alimentar
  • 5 plicuri vanilie
  • 5 linguri zahar
  • un praf de sare
  • o crema capsuni OLE de Dr.Oetker
  • 350 ml lapte
  • un blat de tort pandispan cu cacao din comert
  • glazura de caramel Dr.Oetker
  • 200 ml frisca Hulala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Valentine's Day:

Am pus la caramelizat cele 6 linguri de zahar.Cand s-a caramelizat am luat cratita de pe foc si am adaugat 100g unt taiat cubulete.Am pus peste caramel merele curatate si taiate feliute.Am lasat deoparte cratita la rece si am pregatit crema de zahar ars.


Am mixat 5 oua intregi cu zaharul,un praf de sare si zaharul vanilat.Am pus o lingura de amidon si 500 ml lapte.Am amestecat bine cu mixerul si la sfarsit am turnat peste merele din cratita cu caramel.Am pus la cuptor pentru o ora la foc mic.Ultimile 10 minute de coacere am dat focul putin mai tare.


Intre timp am luat foaia de tort am insiropat-o pe platou si am facut crema de capsuni cu 350 ml lapte.Am pus crema peste blat.Am scos cratita din cuptor si am lasat-o pana s-a racit bine de tot.Cand s-a racit am pus merele cu crema de zahar ars din cratita peste crema de capsuni si blat.Am ornat cu frisca si am pus peste frisca glazura de caramel.E delicios si va invit pe toti la o felie de tort.Va imbratisez cu mare drag si inca o data va multumesc ca existati!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Valentine's Day" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MIUTA 1

15.02.2011, 17:57

Va multumesc din suflet,sunteti cei mai grozavi ,mai dulci si scumpici bucatarasi

mena29 1

19.02.2011, 22:03

Ce frrumos!

babi5 1

16.12.2014, 07:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si frisca(Apfel Torte mit Baiserhaube)