Tort Oreo gigantic

de Ligia Bxl in Torturi, 12 Apr 2014 | 24112 vizualizari

 

Am facut acest tort pentru voi bucatarasii care m-ati sustinut la castigarea premiului frumos de la concursul Mister DeSendvis,pentru juriul format din oameni extraordinari,pentru familia mea si prietenilor care au fost alaturi de mine,multumesc din suflet dragi prieteni,multumesc Bucataras si Delaco :*

 

INGREDIENTE

  • Pentru cele 2 blaturi:
  • 4 oua
  • 40 gr de cacao
  • 200 gr de ciocolata neagra
  • 200 gr unt
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 200 gr de zahar
  • Pentru umplutura:
  • 500 ml frisca lichida
  • daca frisca nu e dulce se poate folosi 100 gr de zahar pudra
  • 10 biscuiti Oreo
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Oreo gigantic:

Se topeste ciocolata rupta bucati impreuna cu untul la cuptorul cu microunde sau la bain marie.

Se bat ouale spuma cu zaharul pana se albesc.

Se incorporeaza ciocolata si untul topit cand s-au racit.

Se adauga ingredientele uscate: cacaoa, praful de copt, sarea si faina strecurata. Se amesteca bine toate.

Se ung formele de blaturi Oreo cu ulei sau unt, se toarna in ele compozitia obtinuta si se dau la cuptorul incins dinainte la 180°c .

Intre timp se bate frisca lichida cu zaharul, apoi se adauga biscuitii Oreo rupti in bucatele, se amesteca usor.

Dupa ce s-au copt blaturile si s-au racit se pune intre ele frisca si se da la rece.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Oreo gigantic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Crockpot Express

- 35 %
999.99 lei
649.99 lei

COMENTARII (42)

Georghiouadriana23 1

25.04.2014, 02:04

arata super :*

Ligia Bxl 1

25.04.2014, 08:51

multumesc mult fete dragi :*

tarasmariana 1

28.04.2014, 18:49

doamne ce frumos arata e minunat,bravo scumpa mea prietena.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de lemon cake, in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2064 puncte

Rocsi

1874 puncte

oanapl

1159 puncte

Gherca Daniela

1136 puncte

Bya Ralu

1124 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si piscoturi