Tort Oreo gigantic

de Ligia Bxl in Torturi, 12 Apr 2014 | 16788 vizualizari

 

Am facut acest tort pentru voi bucatarasii care m-ati sustinut la castigarea premiului frumos de la concursul Mister DeSendvis,pentru juriul format din oameni extraordinari,pentru familia mea si prietenilor care au fost alaturi de mine,multumesc din suflet dragi prieteni,multumesc Bucataras si Delaco :*

 

INGREDIENTE

  • Pentru cele 2 blaturi:
  • 4 oua
  • 40 gr de cacao
  • 200 gr de ciocolata neagra
  • 200 gr unt
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 200 gr de zahar
  • Pentru umplutura:
  • 500 ml frisca lichida
  • daca frisca nu e dulce se poate folosi 100 gr de zahar pudra
  • 10 biscuiti Oreo
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Oreo gigantic:

Se topeste ciocolata rupta bucati impreuna cu untul la cuptorul cu microunde sau la bain marie.


Se bat ouale spuma cu zaharul pana se albesc.


Se incorporeaza ciocolata si untul topit cand s-au racit.


Se adauga ingredientele uscate: cacaoa, praful de copt, sarea si faina strecurata. Se amesteca bine toate.


Se ung formele de blaturi Oreo cu ulei sau unt, se toarna in ele compozitia obtinuta si se dau la cuptorul incins dinainte la 180°c .


Intre timp se bate frisca lichida cu zaharul, apoi se adauga biscuitii Oreo rupti in bucatele, se amesteca usor.


Dupa ce s-au copt blaturile si s-au racit se pune intre ele frisca si se da la rece.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Oreo gigantic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Georghiouadriana23 1

25.04.2014, 02:04

arata super :*

Ligia Bxl 1

25.04.2014, 08:51

multumesc mult fete dragi :*

tarasmariana 1

28.04.2014, 18:49

doamne ce frumos arata e minunat,bravo scumpa mea prietena.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu frisca