Tortellini cu sos de branza de vaca

de mihaelar63 in Tortellini, 26 Iul 2014 | 7681 vizualizari

 

Mereu prepar tortellini in fel si chip , sunt preferatii mei dintre pastele speciale .De aceasta data m-am lasat inspirata de .... frigider :D , adica ce am gatit cu ce am gasit !!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellini cu ciuperci
  • 300 gr bacon cubulete
  • 1 ardei rosu Kapia
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 linguri smantana
  • 6 linguri branza de vaca
  • 50 ml ulei masline
  • patrunjel verde
  • fulgi de chilli
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu sos de branza de vaca:

  1. Se pun la fiert in apa cu sare pastele. Respectati timpul de fierbere indicat .
  2. Curatati si spalati legumele .
  3. Taiati ardeiul , ceapa si usturoiul marunt .
  4. Caliti cuburile de bacon  in ulei pana devin crocante .
  5. Adugati ardeiul , ceapa si usturoiul si prajiti usor 1-2 minute .
  6. Puneti smantana , sarati , amestecati si adugati si branza de vaci .
  7. Daca sosul va pare prea gros , diluati cu putina zeama in care au fiert tortellini .
  8. Distribuiti tortellini pe farfurii , puneti sosul cu bacon deasupra si serviti cu verdeata si fulgi de chilli presarate deasupra .

TIPS-URI

1

Cred ca acest sos cu branza de vaca ar fi foarte bun si pentru copii daca inlocuiti baconul cu piept de pui si folositi mai putine condimente .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sos de branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu prosciutto in sos dulce acrisor