Tortellini cu sos de branza de vaca

de mihaelar63 in Tortellini, 26 Iul 2014 | 4408 vizualizari

 

Mereu prepar tortellini in fel si chip , sunt preferatii mei dintre pastele speciale .De aceasta data m-am lasat inspirata de .... frigider :D , adica ce am gatit cu ce am gasit !!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellini cu ciuperci
  • 300 gr bacon cubulete
  • 1 ardei rosu Kapia
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 linguri smantana
  • 6 linguri branza de vaca
  • 50 ml ulei masline
  • patrunjel verde
  • fulgi de chilli
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu sos de branza de vaca:


  1. Se pun la fiert in apa cu sare pastele. Respectati timpul de fierbere indicat .

  2. Curatati si spalati legumele .

  3. Taiati ardeiul , ceapa si usturoiul marunt .

  4. Caliti cuburile de bacon in ulei pana devin crocante .

  5. Adugati ardeiul , ceapa si usturoiul si prajiti usor 1-2 minute .

  6. Puneti smantana , sarati , amestecati si adugati si branza de vaci .

  7. Daca sosul va pare prea gros , diluati cu putina zeama in care au fiert tortellini .

  8. Distribuiti tortellini pe farfurii , puneti sosul cu bacon deasupra si serviti cu verdeata si fulgi de chilli presarate deasupra .

 

TIPS-URI

1

Cred ca acest sos cu branza de vaca ar fi foarte bun si pentru copii daca inlocuiti baconul cu piept de pui si folositi mai putine condimente .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sos de branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

27.07.2014, 11:53

MotanLaOale 1

28.07.2014, 09:24

MOKUSKA 1

28.07.2014, 09:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tortellini ardelenesc