Tortiglioni cu creveti

de retetele_tinei in Paste, 29 Sep 2014 | 882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g. creveti congelati
  • 200 g. paste tortiglioni
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml. vin alb sec
  • 100 ml. apa in care se fierb pastele
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortiglioni cu creveti:

Pentru inceput se pun pastele la fiert, iar separat se pune la foc ulei de masline, iar cand acesta e incins se pun cateii de usturoi, care inainte au fost curatati si taiati felii.


Se lasa o idee la calit usturoiul dupa care se pun crevetii congelati, vinul, sare si piper si se lasa la fiert pana scade vinul.Pastele cand sunt fierte de jumatate se scurg de apa ( avand grija ca sa se pastreze 100ml de apa), iar cand vinul a scazut de pe creveti se pun pastele, cei 100ml de apa si se lasa la fiert pana scade apa. Inainte de a oprii focul se presara patrunjel verde tocat.


Tortiglioni cu creveti se servesc calzi....merg perfect cu vin alb sec sau demi-sec.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortiglioni cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

deyutzky 1

29.09.2014, 20:25

like

Andreea Caroline 1

30.09.2014, 12:18

Bya Ralu 1

01.10.2014, 15:44

Bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu conserva din carne si sos de rosii cu usturoi