Tortiglioni cu creveti

de retetele_tinei in Paste, 29 Sep 2014 | 1046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g. creveti congelati
  • 200 g. paste tortiglioni
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml. vin alb sec
  • 100 ml. apa in care se fierb pastele
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortiglioni cu creveti:

Pentru inceput se pun pastele la fiert, iar separat se pune la foc ulei de masline, iar cand acesta e incins se pun cateii de usturoi, care inainte au fost curatati si taiati felii.


Se lasa o idee la calit usturoiul dupa care se pun crevetii congelati, vinul, sare si piper si se lasa la fiert pana scade vinul.Pastele cand sunt fierte de jumatate se scurg de apa ( avand grija ca sa se pastreze 100ml de apa), iar cand vinul a scazut de pe creveti se pun pastele, cei 100ml de apa si se lasa la fiert pana scade apa. Inainte de a oprii focul se presara patrunjel verde tocat.


Tortiglioni cu creveti se servesc calzi....merg perfect cu vin alb sec sau demi-sec.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortiglioni cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

deyutzky 1

29.09.2014, 20:25

like

Andreea Caroline 1

30.09.2014, 12:18

Bya Ralu 1

01.10.2014, 15:44

Bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftelute, sos si ciuperci