Cuib din paste cu nucă şi gem

de botcrina in Paste, 3 Feb 2012 | 2758 vizualizari

 

M-am gândit sa fac ceva rapid şi uşor pentru familia mea, ceva ce aş putea să-i dau şi copilului, astfel încât să nu fiu nevoită să gătesc mai multe feluri de mâncare.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 200 g nucă măcinată
  • 300 g gem
  • zahăr tos după gust
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib din paste cu nucă şi gem:

Pregătim pastele, le fierbem apoi le scurgem şi le lăsăm la răcit.


Când s-au răcit, luăm un bol şi începem să aranjăm un rând de paste iar peste ele un rând de nucă măcinată amestecată cu zahăr, apoi un rând de gem şi tot aşa pănă umplem bolul.


Răsturnăm bolul pe o farfurie întinsă şi ornăm deasupra cu nucă şi gem.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib din paste cu nucă şi gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

03.02.2012, 21:17

si noi preparam paste cu nuci ca ne plac!!

botcrina 1

04.02.2012, 15:01

va multumesc tuturor pentru aprecieri

botcrina 1

04.02.2012, 15:05

acesta reteta mi-a dat-o prietena mea dna.Delia acum ceva timp si îi multumesc mult cu aceasta ocazie;

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuci si pesmet