Tortilla umpluta cu spanac, oua fierte si branza Cottage

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 2 Iul 2016 | 756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tortilla
  • 1 ou
  • 100 grame branza Cottage
  • cateva frunze de busuioc, patrunjel, marar
  • 1 rosie
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 vanata
  • 1/2 ardei galben
  • 50 grame spanac
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla umpluta cu spanac, oua fierte si branza Cottage:

Se feliaza dovlecelul si vanata in felii subtiri si ardeiul in jumatati. Se coc pe un gratar fierbinte pana se inmoaie.


Se fiebe oul 6 minute, apoi se clateste sub jet de apa rece, se decojeste si se taie in sferturi.


Se amesteca branza cu verdeturile tocate.


Se feliaza rosia.


Se unge tortilla cu branza cottage si se adauga restul ingredientelor deasupra. Se ruleaza si se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla umpluta cu spanac, oua fierte si branza Cottage" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

noiinbucatarie 1

03.07.2016, 10:54

Xandrinne 1

03.07.2016, 12:16

Arata foarte bine!

Gherca Daniela 1

03.07.2016, 19:57

foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu pere si Cheddar maturat cu Wiskey