Tortul de ziua mea

de Dana_Retetegg in Torturi, 26 Mai 2011 | 4350 vizualizari

 

Azi implinesc 24 de ani si m-am gandit sa sarbatoresc impreuna cu voi! Cate o feliutza pentru fiecare!

 

INGREDIENTE

  • blat de tort
  • frisca
  • gem de zmeura
  • ornamente pt tort
  • capsuni
  • sampanie (de capsuni)
  • piscoturi
  • funda rosie (optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortul de ziua mea:

Am insiropat blatul cu sampanie.


Primele 2 straturi le-am umplut cu gem de zmeura, iar deasupra am pus frisca.


Pe margine am asezat piscoturi taiate pe jumatate.


Am decorat cu ornamente de ciocolata, capsuni si buburuze de cioco.


Am legat piscoturile cu funda rosie.


Enjoy it!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortul de ziua mea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (78)

Anamaria7 1

01.06.2011, 18:01

La multi ani!!

Dana_Retetegg 1

01.06.2011, 19:49

merci

gratziela 1

01.06.2011, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de iaurt cu rodie