Tortul de ziua mea

de Dana_Retetegg in Torturi, 26 Mai 2011 | 4275 vizualizari

 

Azi implinesc 24 de ani si m-am gandit sa sarbatoresc impreuna cu voi! Cate o feliutza pentru fiecare!

 

INGREDIENTE

  • blat de tort
  • frisca
  • gem de zmeura
  • ornamente pt tort
  • capsuni
  • sampanie (de capsuni)
  • piscoturi
  • funda rosie (optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortul de ziua mea:

Am insiropat blatul cu sampanie.

Primele 2 straturi le-am umplut cu gem de zmeura, iar deasupra am pus frisca.

Pe margine am asezat piscoturi taiate pe jumatate.

Am decorat cu ornamente de ciocolata, capsuni si buburuze de cioco.

Am legat piscoturile cu funda rosie.

Enjoy it!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortul de ziua mea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (78)

Anamaria7 1

01.06.2011, 18:01

La multi ani!!

Dana_Retetegg 1

01.06.2011, 19:49

merci

gratziela 1

01.06.2011, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!