Tortulet cu crema de ciocolata

de mena29 in Torturi, 10 Ian 2011 | 1818 vizualizari

 

De Sf.Ioan,pentru ca fiica mea se numeste Oana-Mihaela am vrut sa fac ceva dulce dar sa nu ma intind la cine stie ce reteta sofisticata.Ceva rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • Pentru pandispan:
  • 3 oua;
  • 3 linguri zahar;
  • 3 linguri faina;
  • 3 linguri ulei;
  • un praf sare;
  • 1 plic zahar vanilat.
  • Pentru crema:
  • 500 ml frisca lichida;
  • 100 g ciocolata cu lapte.
  • Pentu insiropat blatul:
  • 5 linguri pudra capucino caramel;
  • 3 lingurite zahar
  • 250 ml apa fierbinte.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet cu crema de ciocolata:

Am pregatit pandispanul astfel:-am mixat galbenusurile bine,am adaugat pe rand cele trei linguri de zahar.Separat am amestecat galbenusurile cu sarea si cu cele trei linguri de ulei dupa care le-am amestecat usor cu albusurile spuma.Am adaugat faina cernuta,vanilia,am tapetat o tava rotunda cu hartie pentru copt si am copt blatul 15 minute la 180 grade in cuptorul preincalzit.


Pentru crema am ras ciocolata in frisca lichida si am incalzit frisca pe aragaz pana s-a topit ciocolata.Am racit frisca,am mixat-o pana s-a intarit.Am insiropat blatul cu o ceasca de capucino concentrat si am asezat crema deasupra.Am ornat prajitura cu bombonele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mena29 1

11.01.2011, 21:58

Lia,pup @Diva,multumesc @motanel,multumesc frumos @lilik,multumesc @miuta

mena29 1

11.01.2011, 21:59

Ruxy,iubita mea,multumesc frumos

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:20

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Minitort panza de paianjen