Tortulet cu crema de ciocolata

de mena29 in Torturi, 10 Ian 2011 | 1795 vizualizari

 

De Sf.Ioan,pentru ca fiica mea se numeste Oana-Mihaela am vrut sa fac ceva dulce dar sa nu ma intind la cine stie ce reteta sofisticata.Ceva rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • Pentru pandispan:
  • 3 oua;
  • 3 linguri zahar;
  • 3 linguri faina;
  • 3 linguri ulei;
  • un praf sare;
  • 1 plic zahar vanilat.
  • Pentru crema:
  • 500 ml frisca lichida;
  • 100 g ciocolata cu lapte.
  • Pentu insiropat blatul:
  • 5 linguri pudra capucino caramel;
  • 3 lingurite zahar
  • 250 ml apa fierbinte.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet cu crema de ciocolata:

Am pregatit pandispanul astfel:-am mixat galbenusurile bine,am adaugat pe rand cele trei linguri de zahar.Separat am amestecat galbenusurile cu sarea si cu cele trei linguri de ulei dupa care le-am amestecat usor cu albusurile spuma.Am adaugat faina cernuta,vanilia,am tapetat o tava rotunda cu hartie pentru copt si am copt blatul 15 minute la 180 grade in cuptorul preincalzit.


Pentru crema am ras ciocolata in frisca lichida si am incalzit frisca pe aragaz pana s-a topit ciocolata.Am racit frisca,am mixat-o pana s-a intarit.Am insiropat blatul cu o ceasca de capucino concentrat si am asezat crema deasupra.Am ornat prajitura cu bombonele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mena29 1

11.01.2011, 21:58

Lia,pup @Diva,multumesc @motanel,multumesc frumos @lilik,multumesc @miuta

mena29 1

11.01.2011, 21:59

Ruxy,iubita mea,multumesc frumos

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:20

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Tort Krem a la krem