Tortulet de avocado cu peste sabie si rosii

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2012 | 925 vizualizari

 

Ceva simplu si bun,dupa ce am lipsit un pic,zilele astea au fost pline de treaba si putin timp de calculator,deci prezint pana la urma si eu o reteta,sper sa va placa cat imi place mie.

 

INGREDIENTE

  • 2 avocado
  • 2 felii de peste sabie proaspete
  • 2 rosii mici
  • sare,piper,ulei de masline
  • otet sau zeama de lamaie
  • frunze de busuioc proaspat,nucsoara,curry
  • masline,prune uscate
  • vin alb
  • oregano uscat
  • felii mici de parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet de avocado cu peste sabie si rosii:

1. Am pregatit o cratita antiaderenta cu ulei de masline si am asezat cele doua felii de peste sabie, am condimentat cu sare, piper, nuscoara, putin curry, masline si prune uscate, vin alb si am lasat pe foc dulce cateva minute pana s-a evaporat vinul si am vazut ca pestele a devenit mai deschis la culoare.


2. Am pregatit 2 rosii mici taiate cubulete, ulei de masline, oregano uscat, sare.


3. Am curatat cele 2 avocado de coaja si seminte, am taiat cubulete mici, am condimentat cu sare, piper, putin otet si zeama de lamaie, nucsoara.


4. Am taiat fundul unui pahar de plastic(pentru ca nu am avut forma rotunda mica)si am asezat intr-o farfurie,am pus ceva din compozitia de avocado, apoi din peste, apoi din rosii si am terminat decorarea cu bucatele fine de parmezan si o frunza de busuioc in top. Am pus si cateva masline si prune pe langa acest tortulet si am servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet de avocado cu peste sabie si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

alba_zori 1

19.11.2012, 22:47

pai cum l-am condimentat se aseamana cu gualcamole,foarte bun si crema si cubulete,te inteleg fara condiment poate se simte ca e mai gras si fara gust,mereu trebuie condimentat,chiar si cu ceapa etc,te pup,ne vitaminizam un pic cu avocado,trebuie.

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 10:15

ce frumos

Mihaela11_jo 1

20.11.2012, 16:08

Foarte apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu avocado, crema de branza si somon afumat