Torturi cu fructe si frisca

de nadina73 in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 11861 vizualizari

 

ceva rapid si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 7 linguri faina
  • 7 linguri zahar+4 linguri pt frisca
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura suc de lamaie
  • frisca 600 ml
  • capsuni 10 bucati mari
  • 2 banane
  • 1 compot piersici
  • bombonele
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torturi cu fructe si frisca:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine ,apoi se pun sucul de lamaie si zaharul si se bate bine,dupa care se pun galbenusurile si faina si se amesteca cu un tel nu se mai bate. Se pune intr-o tava (eu am pus in tava rotunda)unsa bine si se da la cuptor pt 30 minute

Cand blatul e gata se lasa sa se raceasca apoi se taie si se insiropeaza bine cu siropul de la compot.

Se pune putina frisca(care e fost batuta cu 4 linguri de zahar) , dupa care piersicile taiate, apoi din nou frisca si capsunile (nu e o ordine anume ,cum doriti). Urmeaza apoi iar putina frisca si bananele. Se pune blatul care se insiropeaza bine apoi se imbraca cu frisca si se decoreaza.

Copii au vrut bombonele colorate dar in contact cu frisca se descompun(oricum s-a mancat repede,nu a fost mare)

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Torturi cu fructe si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

nadina73 1

18.05.2010, 20:27

ela ai ochelari?si nu zici nimic

nadina73 1

18.05.2010, 20:28

ela vezi eu tot stig si va tot invit la masa ,dar poate ai o scuza erai dupa marfa la metro si acolo nu sa auzit

ela 1

18.05.2010, 20:46

am ochelari,ar trebui sa ii port toata ziua,mai ales la cati bani am dat pe ei dar ii pun doar la calculator si la scris,citit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite "Rococo"