Torturi cu fructe si frisca

de nadina73 in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 9660 vizualizari

 

ceva rapid si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 7 linguri faina
  • 7 linguri zahar+4 linguri pt frisca
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura suc de lamaie
  • frisca 600 ml
  • capsuni 10 bucati mari
  • 2 banane
  • 1 compot piersici
  • bombonele
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torturi cu fructe si frisca:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine ,apoi se pun sucul de lamaie si zaharul si se bate bine,dupa care se pun galbenusurile si faina si se amesteca cu un tel nu se mai bate. Se pune intr-o tava (eu am pus in tava rotunda)unsa bine si se da la cuptor pt 30 minute


Cand blatul e gata se lasa sa se raceasca apoi se taie si se insiropeaza bine cu siropul de la compot.


Se pune putina frisca(care e fost batuta cu 4 linguri de zahar) , dupa care piersicile taiate, apoi din nou frisca si capsunile (nu e o ordine anume ,cum doriti). Urmeaza apoi iar putina frisca si bananele. Se pune blatul care se insiropeaza bine apoi se imbraca cu frisca si se decoreaza.


Copii au vrut bombonele colorate dar in contact cu frisca se descompun(oricum s-a mancat repede,nu a fost mare)


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Torturi cu fructe si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

nadina73 1

18.05.2010, 20:27

ela ai ochelari?si nu zici nimic

nadina73 1

18.05.2010, 20:28

ela vezi eu tot stig si va tot invit la masa ,dar poate ai o scuza erai dupa marfa la metro si acolo nu sa auzit

ela 1

18.05.2010, 20:46

am ochelari,ar trebui sa ii port toata ziua,mai ales la cati bani am dat pe ei dar ii pun doar la calculator si la scris,citit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu capsuni si piersici