Traistute de pui

de sasha in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2013 | 4317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluatul de clatite:
  • 60 g faina
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • ulei pentu uns tava
  • Umplutura:
  • 400 g piept de pui
  • 200 g ciuperci
  • 1 lingura smantana grasa 20%
  • 2 linguri ulei
  • 1 fir busuioc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute de pui:

Se pregateste aluatul de clatite si se da la rece pentru 20 de minute, intre timp pregatim umplutura.

Se curata ciupercile si de pun la fiert in apa cu sare, la fel procedam si cu pieptul de pui. Cand s-au fiert ciupercile si carnea le tocam in cuburi. Tocam ceapa pana la frunze marunt, le calim cu ulei si 2 linguri de apa. Dupa 2 minute adaugam ciupercile si carnea, busuiocul maruntit si sare dupa gust, le mai lasam inca 2-3 minute pe foc. Lasam sa se raceasca si ne apucam de clatite.

Cand umplutura s-a racit amestecam cu 1 lingura de smantana. Umplem fiecare clatita cu compozitia din pui si strangem marginile clatitei  dandu-i forma unei traistute pe care o legam cu frunzele de la ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu dovlecei si branza