Trandafiri cu branza dulce si cirese

de papabundetot in Prajituri, 9 Iun 2014 | 5589 vizualizari

 

Dupa un model postat pe facebook de o prietena,careia ii si multumesc pentru ca mi-a dat o idee buna,am incercat si eu un desert rapid cu foietaj,branza dulce si cirese,tare bun si aromat si care va poate ajuta sa faceti ceva rapid pentru atunci cand primiti musafiri neasteptati sau chiar pentru o masa de sarbatoare :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj dreptunghiuri (de la Auchan)
  • 10 cirese
  • 250 gr branza dulce
  • 50 gr branza ricotta
  • coaja rasa de la o lamaie
  • nucosara rasa
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • vanilie
  • 3 linguri zahar
  • 2 oua si 1 albus
  • 1 galbenus pentru uns trandafirii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri cu branza dulce si cirese:

Am decongelat aluatul dar nu chiar de tot,doar cat sa fie usor de manevrat, dar sa nu fie foarte moale. Intr-un castron am pus branza, ouale, zaharul, nucosara, vanilia, coaja de lamaie si am amestecat bine pentru a omogeniza intreaga compozitie. Ciresele le-am taiat in 2, am scos samburii si apoi fiecare jumatate de cireasa am taiat-o in feliute pe care apoi le-am amestecat cu branza.



Am luat un dreptunghi/patrat de aluat, l-am crestat la colturi, in mijloc am pus o lingura de umplutura, am adunat apoi pe rand laturile, asa cum se vede si in poze si ultimele 2 laturi le-am dat cu galbenus pe interior pentru a sta lipite si pentru ca trandafirul sa nu se desfaca la copt.



Am uns cu galbenus la exterior trandafirii si i-am dat la cuptor pana cand s-au rumenit frumos. Simplu, bun si de efect.



Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri cu branza dulce si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

JulyCris 1

10.06.2014, 15:09

Place!

simona72 1

10.06.2014, 19:29

gaby_gabytza 1

01.04.2015, 18:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aluat de foietaj( de casa)