Prajitura cu foi de cacao

de MIUTA in Prajituri, 11 Mar 2012 | 5904 vizualizari

 

Este o prajitura foarte buna.Se prepara rapid si este extrem de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de pandispan din comert

CREMA

  • 400 g unt
  • 4 galbenusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 4 linguri cacao
  • o esenta de rom

SIROP

  • 50 g zahar tos
  • 100 ml apa
  • o esenta de rom
  • 2 plicuri capuccino de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de cacao:

Crema:untul trebuie sa fie la temperatura camerei.Se mixeaza foarte bine cu galbenusurile.Se adauga cacao si zaharul pudra.La sfarsit se pune esenta de rom si se mixeaza inca cateva minute.Se da la rece


Siropul:se fierbe apa, zaharul,capuccino si esenta pana se dizolva zaharul.Se lasa la racit.


Cand crema si siropul s-a racit se trece la asamblarea prajiturii.


Se insiropeaza foile si se umplu cu crema.


Se da prajitura la rece pentru cateva ore.


Cine doreste poate sa-i puna si glazura dupa preferinta.


E delicioasa!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Gina_Cristina 1

12.03.2012, 20:13

delicios

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:18

yumiii,ce prajiturica minunata

ianculubita 1

12.03.2012, 21:12

La felul cum arata,ma indoiesc ca gustul ar fi altul decat excelent!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy