Trandafiri de mere

de Catalina L in Dulciuri, 27 Mai 2015 | 1053 vizualizari

 

Cum mi-a ramas aluat de foietaj de la reteta de conuri- http://www.bucataras.ro/retete/conuri-umplute-cu-mere-caramelizate-70751.html-
am zis sa-ncerc sa fac cativa trandafiri......

 

INGREDIENTE

  • 1/4 rulou de foietaj
  • 1 mar
  • sos caramel
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri de mere:

Tăiati aluatul in 4 fâșii de latime de 3-4 cm.


Marul se taie in felii foarte subtiri.


Feliile de mar le cufundati 2 minute în apă clocotita (am ratat acest pas).


Ungeti aluatul cu caramel- jumate de banda.


Puneti feliile de mere. Se suprapun ușor. Le ungeti cu un pic cu caramel.


Cealalta jumatate de banda o ridicati peste mere.


Rulati fiecare bandă de la un capăt la altul ca sa obtineti un trandafir.


Nu prea sunt reusite pentru ca feliile erau prea tari :))


Puneti trandafirii in forme de muffin, pudrati cu zahar si dati la cuptor pentru 20-25 de minute la 190 °.


Se servesc simplii , cu zahar pudra sau cu o crema


Mie mi-a ramas un pic de crema de la reteta de conuri-vezi aicea


Pofta Buna !!!!

 

TIPS-URI

1

feliile de mar se scufunda 2 minute în apă clocotita

2

puteti pune dulceata de caise in loc de caramel

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

27.05.2015, 15:48

Rocsi 1

27.05.2015, 19:27

tarasmariana 1

28.05.2015, 09:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mere