Trandafiri de mere

de Catalina L in Dulciuri, 27 Mai 2015 | 1431 vizualizari

 

Cum mi-a ramas aluat de foietaj de la reteta de conuri- http://www.bucataras.ro/retete/conuri-umplute-cu-mere-caramelizate-70751.html-
am zis sa-ncerc sa fac cativa trandafiri......

 

INGREDIENTE

  • 1/4 rulou de foietaj
  • 1 mar
  • sos caramel
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri de mere:

Tăiati aluatul in 4 fâșii de latime de 3-4 cm.


Marul se taie in felii foarte subtiri.


Feliile de mar le cufundati 2 minute în apă clocotita (am ratat acest pas).


Ungeti aluatul cu caramel- jumate de banda.


Puneti feliile de mere. Se suprapun ușor. Le ungeti cu un pic cu caramel.


Cealalta jumatate de banda o ridicati peste mere.


Rulati fiecare bandă de la un capăt la altul ca sa obtineti un trandafir.


Nu prea sunt reusite pentru ca feliile erau prea tari :))


Puneti trandafirii in forme de muffin, pudrati cu zahar si dati la cuptor pentru 20-25 de minute la 190 °.


Se servesc simplii , cu zahar pudra sau cu o crema


Mie mi-a ramas un pic de crema de la reteta de conuri-vezi aicea


Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

feliile de mar se scufunda 2 minute în apă clocotita

2

puteti pune dulceata de caise in loc de caramel

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

27.05.2015, 15:48

Rocsi 1

27.05.2015, 19:27

tarasmariana 1

28.05.2015, 09:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuci si foi de napolitane