Trandafiri din pasta de zahar

de MihaelaB79 in Dulciuri, 29 Dec 2015 | 700 vizualizari

 

Mi-am facut curaj si mi-am propus sa scriu si eu o prima reteta!


Mereu am fost fascinata de tot ce inseamna flori din pasta de zahar!


Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de apa
  • 1 lingura gelatina
  • 2 linguri miere sau sirop de glucoza(eu am pus miere)
  • 500 g zahar pudra(intra mai mult)
  • 1 lingura unt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din pasta de zahar:

Punem gelatina sa se desfaca in cele 4 linguri de apa.

Intr-un castron punem zaharul pudra.

Dupa ce s-a desfacut geletina o punem pe foc impreuna cu mierea si lasam la foc mic pana sa inceapa sa fiarba, lasam sa se racoreasca putin apoi punem peste sazarul pudra, adaugam si untul moale si framantam pana obtinem un aluat nelipicios.

Se intind foi cu sucitorul decupam forme rotunde apoi taiem in jumatati si formam trandafirasi (m-am inspirat de pe youtube).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din pasta de zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

mirela0911 1

20.01.2016, 13:08

Ce frumoși sunt! Bine ai venit!

MihaelaB79 1

22.01.2016, 08:02

Multumesc!Bine v-am gasit!sunt ft usor de facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L