Trandafiri din pasta de zahar

de MihaelaB79 in Dulciuri, 29 Dec 2015 | 902 vizualizari

 

Mi-am facut curaj si mi-am propus sa scriu si eu o prima reteta!
Mereu am fost fascinata de tot ce inseamna flori din pasta de zahar!
Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de apa
  • 1 lingura gelatina
  • 2 linguri miere sau sirop de glucoza(eu am pus miere)
  • 500 g zahar pudra(intra mai mult)
  • 1 lingura unt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din pasta de zahar:

Punem gelatina sa se desfaca in cele 4 linguri de apa.


Intr-un castron punem zaharul pudra.


Dupa ce s-a desfacut geletina o punem pe foc impreuna cu mierea si lasam la foc mic pana sa inceapa sa fiarba, lasam sa se racoreasca putin apoi punem peste sazarul pudra, adaugam si untul moale si framantam pana obtinem un aluat nelipicios.


Se intind foi cu sucitorul decupam forme rotunde apoi taiem in jumatati si formam trandafirasi (m-am inspirat de pe youtube).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din pasta de zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

mirela0911 1

20.01.2016, 13:08

Ce frumoși sunt! Bine ai venit!

MihaelaB79 1

22.01.2016, 08:02

Multumesc!Bine v-am gasit!sunt ft usor de facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi moldovenesti