Trigoane cu carne de vitel

de Oana in Vita, 22 Ian 2012 | 4443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g rasol fiert de vitel
  • 100 g ciuperci champignion
  • 1 fir de praz
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • 2 linguri marar tocat
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • sare si piper
  • foi de placinta
  • 100 g unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu carne de vitel:

Carnea fiarta de vitel se lasa la racit, apoi se toaca la robot sau la masina de tocat carne. Prazul de taie rondele subtiri, iar ciupercile feliute subtiri. Se pune putin ulei intr-o tigaie de teflon si se soteaza prazul cu ciupercile, apoi se adauga carnea tocata si se mai lasa putin pe foc. Se lasa la racit. Se adauga sare si piper dupa gust, cascavalul ras, verdeata si ouale batute. Se amesteca bine compozitia.

Foile de placinta se taie in fasii de 10 cm. Untul topit se lasa la racit. Se unge cu pensula o foaie de placinta, se adauga deasupra alta foaie, care se unge cu unt. In capat se pun 2 linguri din compozitia cu carne, sub forma de triunghi si se impacheteaza foaia stanga-dreapta sub forma de triunghi. Se aseaza trigoanele in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu unt topit si se coc la foc mediu pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

simo_brkic 1

22.01.2012, 23:30

si io vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

iry-gabriela 1

23.01.2012, 05:37

dar arata bine rauuuuuuuuuuuuuu

mena29 1

30.01.2012, 13:02

Ce mult imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu carne