Trigoane cu carne de vitel

de Oana in Vita, 22 Ian 2012 | 1904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g rasol fiert de vitel
  • 100 g ciuperci champignion
  • 1 fir de praz
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • 2 linguri marar tocat
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • sare si piper
  • foi de placinta
  • 100 g unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu carne de vitel:

Carnea fiarta de vitel se lasa la racit, apoi se toaca la robot sau la masina de tocat carne. Prazul de taie rondele subtiri, iar ciupercile feliute subtiri. Se pune putin ulei intr-o tigaie de teflon si se soteaza prazul cu ciupercile, apoi se adauga carnea tocata si se mai lasa putin pe foc. Se lasa la racit. Se adauga sare si piper dupa gust, cascavalul ras, verdeata si ouale batute. Se amesteca bine compozitia.


Foile de placinta se taie in fasii de 10 cm. Untul topit se lasa la racit. Se unge cu pensula o foaie de placinta, se adauga deasupra alta foaie, care se unge cu unt. In capat se pun 2 linguri din compozitia cu carne, sub forma de triunghi si se impacheteaza foaia stanga-dreapta sub forma de triunghi. Se aseaza trigoanele in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu unt topit si se coc la foc mediu pana se rumenesc usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

simo_brkic 1

22.01.2012, 23:30

si io vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

iri_iri 1

23.01.2012, 05:37

dar arata bine rauuuuuuuuuuuuuu

mena29 1

30.01.2012, 13:02

Ce mult imi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu sos de arahide - reteta africana

ieri la 22:05

Tort cu crema de ness si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 21:40

CIORBA DE IED CU LEUSTEAN

ieri la 21:34