Trigoane cu carne de vitel

de Oana in Vita, 22 Ian 2012 | 3049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g rasol fiert de vitel
  • 100 g ciuperci champignion
  • 1 fir de praz
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • 2 linguri marar tocat
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • sare si piper
  • foi de placinta
  • 100 g unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu carne de vitel:

Carnea fiarta de vitel se lasa la racit, apoi se toaca la robot sau la masina de tocat carne. Prazul de taie rondele subtiri, iar ciupercile feliute subtiri. Se pune putin ulei intr-o tigaie de teflon si se soteaza prazul cu ciupercile, apoi se adauga carnea tocata si se mai lasa putin pe foc. Se lasa la racit. Se adauga sare si piper dupa gust, cascavalul ras, verdeata si ouale batute. Se amesteca bine compozitia.


Foile de placinta se taie in fasii de 10 cm. Untul topit se lasa la racit. Se unge cu pensula o foaie de placinta, se adauga deasupra alta foaie, care se unge cu unt. In capat se pun 2 linguri din compozitia cu carne, sub forma de triunghi si se impacheteaza foaia stanga-dreapta sub forma de triunghi. Se aseaza trigoanele in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu unt topit si se coc la foc mediu pana se rumenesc usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

simo_brkic 1

22.01.2012, 23:30

si io vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

iri_iri 1

23.01.2012, 05:37

dar arata bine rauuuuuuuuuuuuuu

mena29 1

30.01.2012, 13:02

Ce mult imi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu carne