Trio de humus reteta

de Ksenya in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 2396 vizualizari

 

 Humus reteta
 
O reteta de humus in trei culori. Fiecare culoare are gustul sau. Ideala pentru mese festive, post si nu numai.    
Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • Humus reteta
  • 1 cana de năut fiert
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de tahini
  • 2 cătei usturoi curatati
  • un praf de curcuma
  • tabasco dupa gust (optional)
  • 100 de grame de măsline verzi fără samburi
  • 1 morcov potrivit fiert si curatat
  • 1 sfecla rosie mica fiarta si curatata
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trio de humus reteta:


Humus reteta


Rețeta de bază pentru pregătirea trio-ul este Humusul clasic.


Se amestecă năutul fiert cu uleiul de masline, tahina, sucul de lamaie, cățeii de usturoi zdrobiti, apoi se potriveste gustul cu sare.


Imparte amestecul în trei părți egale, în trei boluri separate.


Pentru primul preparat, facem un piure cu ajutorul unui blender, din măsline și se adaugă la amestecul de năut.


Pentru al doilea, procedam la fel, transformam morcovul in piure si il amestecam la al doilea bol cu naut, adaugam un pic de curcuma.


În cele din urmă, pentru al treilea preparat, sfecla o transformam in piure si o adaugam in bolul al treilea, adaugam o picatura de Tabasco dupa gust .


Se amestecă bine fiecare preparat inainte de servire.


Se serveste pe bruschette, cu focaccia sau lipii. In functie de gust, se stropeste cu putin ulei de masline si se presara putina salvie.


Sper ca va este de folos! Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pune nautul cu o zi inainte la hidratat in apa.

2

Poti adauga curry, chimen, boia de ardei dulce sau iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trio de humus reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

kytz 1

26.03.2017, 22:58

Subcriu! Felicitări pentru prezentare!

Xandrinne 1

27.03.2017, 00:46

navidad_2017 1

29.03.2017, 23:34

Astea-s reteta si fotografii de "best food magazine"!!!!!!!!!!! Noi adoram humus-ul in orice varianta; pana acum foloseam ptr varianta "verde" avocado, dar azi am facut cu pasta de masline verzi, dupa sugestia Dvs si ne-a placut chiar mai mult (cu ciabatta calda!) .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai cu bors