Triunghiuri cu mere si scortisoara

de Alinutza80 in Prajituri, 26 Ian 2013 | 8187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 mere
  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 3-4 linguri de zahar
  • scortisoara(dupa gust)
  • 1 galbenus de ou(pentru uns)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu mere si scortisoara:

Aluatul se lasa la decongelat.


Merele se curata de coaja si cotoare, apoi se taie cubulete.


Peste mere se adauga zaharul si scortisoara dupa gust.


Aluatul se intinde si se taie in 10 patrate(depinde cat este de mare), pe care se pune umplutura. Se unesc colturile opuse astfel incat sa obtinem un triunghi.


Cu o furculita se apasa marginile triunghiului(sa nu se desfaca).


Se unge fiecare triunghi cu galbenus de ou si se baga la cuptor, care a fost incins in prealabil.


Se lasa pana se rumenesc frumos.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu mere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Alinutza80 1

12.02.2013, 20:43

babi5 1

04.10.2013, 08:42

Alinutza80 1

04.10.2013, 13:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu mere