Trottole cu piept de pui

de Dya Daniela Andrei in Paste, 26 Oct 2015 | 841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste trottole (colorate)
  • o jumatate de piept de pui dezosat
  • ardei capia rosu si verde
  • ardei gras portocaliu
  • o bucata de praz
  • 100 gr unt
  • 200 ml supa de pui
  • 2 linguri cu suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare, pudra de ardei iute, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trottole cu piept de pui:

Tocam prazul si ardeii si ii punem la calit, impreuna cu untul, intr-o tigaie intinsa.


Pieptul de pui il taiem in fasii subtiri si il adaugam peste legume.


Potrivim de gust cu sare, busuioc si ardei iute pudra, adaugam pastele si supa de pui.


Acoperim cratita cu un capac pana ce pastele sunt patrunse suficient.


Daca mai este nevoie se mai pot adauga condimente.


Se servesc calde. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Recomand busuiocul verde, gustul este mult mai fin si aromat (eu am optat pentru cel uscat pentru ca imi era mai la indemana)

Daca ti-a placut reteta noastra "Trottole cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

mirela0911 1

27.10.2015, 11:47

Dya Daniela Andrei 1

27.10.2015, 13:49

T I M E A 1

01.11.2015, 16:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Pierogi