Ștrudel cu vișine

de Panacris in Dulciuri, 15 Feb 2013 | 2511 vizualizari

 

Un dulce super fain și super simplu!

 

INGREDIENTE

  • foi de plăcintă 1 pachet,
  • unt 200 g,
  • visine fără sâmburi cca. 500 g (din congelator, compot sau proaspete),
  • zahar pudră vanilinat,
  • scorțișoara 2 linguri,
  • nucă măcinată,
  • migdale fulgi cca. 50 g,
  • zahăr brun
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ștrudel cu vișine:

Untul se topește într-un vas cu fundul dublu sau la BainMarie.


ntre timp vișinile scurse de zeamă, se amestecă cu zaharul pudră vanilinat, nuca măcinată și scorțișoara. Se ung câte 4 foi de plăcintă cu unt, se suprapun, apoi se adaugă amestecul de vișine și se rulează ușor, așezându-se apoi într-o tavă termorezistentă unsă cu unt în prealabil. Se procedează la fel cu celelalte foi. Untul rămas se pune peste strudele, apoi se presară fulgi de migdale și zahăr brun. Se dau la copt în cuptorul preîncins cca 30 de minute la foc mediu.


După ce s-au copt se pudrează cu mult zahăr pudră vanilinat și se servește simplu sau cu adaos de sos de vanilie, după gustul fiecăruia.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ștrudel cu vișine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

15.02.2013, 20:50

Mmmmm ce bun

Rocsi 1

15.02.2013, 22:44

Fiind putin acrisor e pe gustul meu!!

oO_ acnA _Oo 1

16.02.2013, 02:30

Foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu branza si visine