Trufe de ciocolata

de mihasara in Dulciuri, 18 Ian 2016 | 959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame ciocolata amaruie
  • 300ml frisca lichida
  • 50g grame unt
  • 2 linguri miere
  • 80 ml whisky
  • cacao pentru ornat.
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de ciocolata:






  1. Incalzim frisca si adaugam peste ea ciocolata rupta in bucati cat mai mici.

  2. Omogenizam, dupa care se adauga mierea si whisk-ul.

  3. Amestecam bine.

  4. Lasam la racit si cand ajunge la temperatura camerei , adaugam untul si amestecam.

  5. Pe un fund de lemn sau chiar direct pe blatul din bucatarie presaram un strat generos de cacao.

  6. Din compozitia obtinuta luam cu lingurita, punem in cacao si formam bile.

  7. Le dam la rece 1-2h dupa care le putem servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (12)

Rocsi 1

18.01.2016, 19:44

mirela0911 1

18.01.2016, 20:14

Delicioase!

miki_a 1

21.01.2016, 00:27

Minunate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trufe de ciocolata