Un cheesecake rapid si delicios

de mihaelad in Torturi, 10 Iun 2015 | 2355 vizualizari

 

Un cheesecake pe care il fac pentru ca e usor de realizat si in acelasi timp foarte gustos. Racoros, gata de a fi savurat imediat ce il scoti din frigider.
Il recomand incepatorilor intr-ale bucataritului!
S-aveti pofta!

 

INGREDIENTE

  • Blat: 250g piscoturi, 125g unt topit
  • Glazura: 150-200g ciocolata amaruie +1 cutie frisca lichida (de la Lidl)
  • Crema: – 500 g. branza de vaci (am ales de la Delaco, imi place consistenta) – 150 g. zahar – 3 oua mari – 180 g. smantana/iaurt – 1 lingurita coaja de lamaie ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un cheesecake rapid si delicios:

Blat: Am dat piscoturile prin blender pana sunt bine maruntiti, apoi ii amestecam cu untul topit pana avem o pasta. Apasam compozitia pe fundul si peretii unei tavi de copt cu peretii detasabili. Am copt blatul 10 min in cuptorul incins la 160°C.


Glazura: Am amestecat la foc mic pana a avut consistenta dorita.


Crema: Am amestecat (ouale + zaharul) + branza+smantana + coaja de lamaie pana se obtine o crema fina.


Am rasturnat compozitia peste blatul de biscuit, in tava rotunda de tort, cu marginea detasabila


Am copt timp de 40-50 min, la foc moderat (160 grade, treapta 4).


Dupa ce s-a racit usor am pus glazura peste. Ornatul m-a dat gata J


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Un cheesecake rapid si delicios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Teo 1

10.06.2015, 21:42

Daca are crem,a de branza,sigur e gustos!

Panacris 1

11.06.2015, 08:50

-Licurici- 1

12.06.2015, 07:43

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca de cocos si cocktail de fructe -Reteta Nr. 100