Un cheesecake rapid si delicios

de mihaelad in Torturi, 10 Iun 2015 | 3656 vizualizari

 

Un cheesecake pe care il fac pentru ca e usor de realizat si in acelasi timp foarte gustos. Racoros, gata de a fi savurat imediat ce il scoti din frigider.
Il recomand incepatorilor intr-ale bucataritului!
S-aveti pofta!

 

INGREDIENTE

  • Blat: 250g piscoturi, 125g unt topit
  • Glazura: 150-200g ciocolata amaruie +1 cutie frisca lichida (de la Lidl)
  • Crema: – 500 g. branza de vaci (am ales de la Delaco, imi place consistenta) – 150 g. zahar – 3 oua mari – 180 g. smantana/iaurt – 1 lingurita coaja de lamaie ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un cheesecake rapid si delicios:

Blat: Am dat piscoturile prin blender pana sunt bine maruntiti, apoi ii amestecam cu untul topit pana avem o pasta. Apasam compozitia pe fundul si peretii unei tavi de copt cu peretii detasabili. Am copt blatul 10 min in cuptorul incins la 160°C.

Glazura: Am amestecat la foc mic pana a avut consistenta dorita.

Crema: Am amestecat (ouale + zaharul) + branza+smantana + coaja de lamaie pana se obtine o crema fina.

Am rasturnat compozitia peste blatul de biscuit, in tava rotunda de tort, cu marginea detasabila

Am copt  timp de 40-50 min, la foc moderat (160 grade, treapta 4).

Dupa ce s-a racit usor am pus glazura peste. Ornatul m-a dat gata J

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Un cheesecake rapid si delicios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

10.06.2015, 21:42

Daca are crem,a de branza,sigur e gustos!

Panacris 1

11.06.2015, 08:50

-Licurici- 1

12.06.2015, 07:43

delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

5787 puncte

Constelatialeu

4623 puncte

Rocsi

3769 puncte

Mitinita

3458 puncte

Gherca Daniela

2879 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Hamburger
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni