Unt din pere cu nuci de caju

de Catalina L in Vegan / Raw vegan, 31 Oct 2019 | 6485 vizualizari

 

Cunoasteti untul din fructe ?
Eu tocmai l-am descoperit si mi-a placut foarte mult.
O reteta fara zahar adevarat, o crema low carb pe care o puteti manca cu lingurita sau tartina pe paine de calitate, pe biscuiti sau umple o prajitura.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/unt-din-pere-cu-nuci-de-caju.html

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de pere tip Williams bio (4 pere)
  • 1 lingurita de esenta naturala de vanilie
  • 2 linguri de unt de nuci de caju ( optional , eventual unt de arahide)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt din pere cu nuci de caju:

Curatati perele si taiati-le cubulete.

Puneti-le intr-o oala pe foc cu vanilia si fierbeti-le .

Se vor transforma treptat in piure .

Gatiti pana cand apa lor se va evapora complet.

Amestecati.

Daca lasa prea multa apa le puteti scurge sau gati mai mult.

Dupa 20 de minute, le-am lasat inca 10 minute pentru a elimina lichidul ramas.

Lasati sa se raceasca.

Puneti-le in bolul mixerului cu untul de nuci de caju si mixati pana obtineti o crema fina si neteda.

Conservati la rece intr-un borcan ermetic.

Se poate conserva 2 saptamani la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt din pere cu nuci de caju" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tofu in sos de busuioc thailandez