Unt din pere cu nuci de caju

de Catalina L in Vegan / Raw vegan, 31 Oct 2019 | 3295 vizualizari

 

Cunoasteti untul din fructe ?
Eu tocmai l-am descoperit si mi-a placut foarte mult.
O reteta fara zahar adevarat, o crema low carb pe care o puteti manca cu lingurita sau tartina pe paine de calitate, pe biscuiti sau umple o prajitura.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/unt-din-pere-cu-nuci-de-caju.html

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de pere tip Williams bio (4 pere)
  • 1 lingurita de esenta naturala de vanilie
  • 2 linguri de unt de nuci de caju ( optional , eventual unt de arahide)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt din pere cu nuci de caju:

Curatati perele si taiati-le cubulete.


Puneti-le intr-o oala pe foc cu vanilia si fierbeti-le .


Se vor transforma treptat in piure .


Gatiti pana cand apa lor se va evapora complet.


Amestecati.


Daca lasa prea multa apa le puteti scurge sau gati mai mult.


Dupa 20 de minute, le-am lasat inca 10 minute pentru a elimina lichidul ramas.


Lasati sa se raceasca.


Puneti-le in bolul mixerului cu untul de nuci de caju si mixati pana obtineti o crema fina si neteda.


Conservati la rece intr-un borcan ermetic.


Se poate conserva 2 saptamani la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt din pere cu nuci de caju" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

02.11.2019, 08:58

dantes 1

02.11.2019, 11:13

Lau 1

07.12.2019, 20:39

Interesant

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta vegana cu rubarba si capsuni