Urzici cu ou

de alinutza88 in Mancaruri de legume, 6 Iul 2012 | 2458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Urzici 1 1/2 kg
  • Ulei 3 linguri
  • Usturoi 4 catei
  • Faina 2 linguri
  • Un praf sare,
  • un praf piper
  • un ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urzici cu ou:

Se curata urzicile si se fierb pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert de scurg de zeama (nu o aruncati) si se maruntesc fie in blender fie pe un tocator cu cutitul.

Intr-un vas se pun cele 3 linguri de ulei si se calesc urzicile, se adauga sarea piperul si o cana din zeama rezultata in urma fierberii acestora. Pentru cine doreste poate praji un ou pentru a le servi.

Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Urzici cu ou" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Lau 1

07.07.2012, 12:31

bun

MIUTA 1

08.07.2012, 00:35

Bya Ralu 1

09.06.2013, 23:50

ar merge o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA