Urzici cu usturoi

de jolygina in Mancaruri de post, 23 Mar 2011 | 3296 vizualizari

 

este prima data cand fac aceasta mancare ,cand auzeam de ea radeam tot timpu spuneam ca e macare de rate ,dar de cand am macat prima data adica anul acesta as manca cel putin la 2 zile
delicoasa (stiau ratustele ce este bun)

 

INGREDIENTE

  • urzici
  • o capatana de usturoi
  • o lingura de faina
  • delicat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urzici cu usturoi:

Curatam urzicile (procurate de la tara, saru-mana unchiule ca mi le-ai cules, fac cinste) de codite si le oparim cu apa clocotita


cand am terminat de curatat le punem la fiert la foc moderat ,sunt gata cand putem sa le taiem usor


le scurgem usor si le bagam in blender, iar in zeama ramasa aduagam o lingura de faina si adaugam apoi urzicile care au fost tocate in blender


le mai lasam putin pe foc cam 10-15 min si adaugam usturoiul tocat marunt sau pisat dupa preferinte


se serveste cu mamaliga


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Urzici cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Cris2711 1

24.03.2011, 22:52

papica bunaaaaaaa

jolygina 1

25.03.2011, 19:25

au aparut elena prin piata e plin de ele dar eu am fost la tara si le-am luat ,am apelat la neamuri sa mi le culeaga

Mihaela11_jo 1

03.04.2011, 23:47

Delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu urzici