Vacuta cu sos septembrie

de mihaelar63 in Vita, 6 Oct 2011 | 1962 vizualizari

 

Aceasta mancare face parte din categoria ,, celor ce se fac singure '' , adica nu necesita multa manopera si intre timp mai faci inca vreo 2-3 sortimente !!!
Singura idee care mi-a venit sa botez sosul e ,, septembrie'' dupa luna prepararii. A iesit un minunat sos brun cu culoare de toamna.
Cert ca ai mei nu incetau sa ma laude si sa fie incantati de reteta .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne [ muschi] vacuta
  •  2 cepe rosii
  •  2 fire telina verde
  • 3 gogosari
  • 4 catei usturoi
  • 100 ml ulei masline
  •  sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vacuta cu sos septembrie:

Spalati carnea sub jet rapid de apa rece . lasati pe servet de hartie sa se absoarba umiditatea..Poirtionati felii .


Curatati ceapa , gogosarul si usturoiul. Macinati gogosarul .


Asezati carnea intr-o cratita turnati sosul de gogosari deasupra . Garnisiti cu ceaparosie julien, usturoi,telina verde, stropiti cu ulei , sarati .


Fierbeti la foc mic 1 ora adaugand o cana de apa si controland din cand in cand sa nu scada prea mult .La sfarsiti asezonati cu piper negru proaspat rasnit .


Garnisiti cu gogosari si praz verde.

 

TIPS-URI

1

  Poate fi servita cu orice garnitura , dar mai sanatos e cu o salata de cruditati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vacuta cu sos septembrie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Miha 1

08.11.2011, 17:49

La multi ani! Sanatosi si buni!

Cris2711 1

08.11.2011, 17:59

La multi ani

gaby_duceag 1

08.11.2011, 20:04

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita in sos vanatoresc