Vacuta cu sos septembrie

de mihaelar63 in Vita, 6 Oct 2011 | 3879 vizualizari

 

Aceasta mancare face parte din categoria ,, celor ce se fac singure '' , adica nu necesita multa manopera si intre timp mai faci inca vreo 2-3 sortimente !!!
Singura idee care mi-a venit sa botez sosul e ,, septembrie'' dupa luna prepararii. A iesit un minunat sos brun cu culoare de toamna.
Cert ca ai mei nu incetau sa ma laude si sa fie incantati de reteta .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne [ muschi] vacuta
  •  2 cepe rosii
  •  2 fire telina verde
  • 3 gogosari
  • 4 catei usturoi
  • 100 ml ulei masline
  •  sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vacuta cu sos septembrie:

Spalati carnea sub jet rapid  de apa rece . lasati pe servet de hartie sa se absoarba umiditatea..Poirtionati felii .

Curatati ceapa , gogosarul si usturoiul. Macinati gogosarul .

 Asezati carnea intr-o cratita turnati sosul  de gogosari deasupra . Garnisiti cu ceaparosie julien, usturoi,telina verde, stropiti cu ulei , sarati .

 Fierbeti la foc mic 1 ora adaugand o cana de apa si controland din cand in cand sa nu scada prea mult .La sfarsiti asezonati cu piper negru proaspat rasnit .

Garnisiti cu gogosari si praz verde.

TIPS-URI

1

  Poate fi servita cu orice garnitura , dar mai sanatos e cu o salata de cruditati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vacuta cu sos septembrie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Miha 1

08.11.2011, 17:49

La multi ani! Sanatosi si buni!

Cris2711 1

08.11.2011, 17:59

La multi ani

gaby_duceag 1

08.11.2011, 20:04

La multi ani!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”