Varza a la Cluj in vas roman

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2010 | 15043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g varza acra tocata
  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceasca orez
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 2 linguri cu pasta de toamte
  • marar
  • condimente pentru carnea tocata
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 oua
  • 1 lingura cu smantana
  • felii de rosie
  • kaizer

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj in vas roman:

Varza : se calesc  o ceapa tocata si morcovul ras pe razatoarea mica in putin ulei, apoi se adauga varza si se pune apa cat sa o acopere si se lasa sa fiarba. Cand e aproape gata se adauga sare ( daca mai e nevoie), piper si pasta de toamte si se mai lasa sa fiarba acoperit cam 10 minute. Se da la racit.

Carnea : se pune la calit ceapa in putin ulei, apoi se adauga carnea si se lasa sa isi schimbe culoarea, apoi  se adauga orezul spalat si se adauga apa. Se lasa sa fiarba si sa scada bine, apoi se adauga condimente pentru carnea tocata, piper si marar.

Asamblare : in vasul roman ( tinut in prealabil timp de jumatate de ora in apa) uns cu putin ulei, se aseaza un strat de varza, toata carnea, apoi iar un strat de varza. Deasupra se toarna un amestec din oua batute cu putina sare si cu smantana, aspoi se pun felii de rosii si bucatele de kaizer. Se da la cuptor  la foc mic pana se rumeneste amestecul de deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
"Maftoul "cu pui- specific Palestinei