Varza acra calita cu porc

de cristinne in Porc, 10 Ian 2011 | 5892 vizualizari

 

Varza murata calita, cu pulpa de porc cuburi.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate;
  • ulei;
  • pulpa pe porc;
  • 2 cepe;
  • 1 morcov;
  • cimbru;
  •  piper si sare;
  • bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra calita cu porc:

Se da intr-un clocot pulpa de porc taiate cubulete. Se caleste in ulei ceapa si morcovul taiate marunt cu bucatelele de carne. Se adauga si varza taiata subtire.. Se amesteca conntinuu si dupa 1 minut, se adauga apa cat cuprinde ca sa fiarba. Se fierbe pana se inmoaie varza, apoi se adauga bulion (5linguri), marar tocat marunt si cimbru uscat. Se mai lasa cateva minute si e gata! Se serveste alaturi de ardei iute.



 

TIPS-URI

1

varza se lasa la dezsarat si dezacrit o noapte in apa rece. Eu asa am facut si a iesit mult mai gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra calita cu porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

cristinne 1

11.01.2011, 10:32

buna idee cu mamaliguta.. dap..dar nu mananc decat eu in casa mamaliguta, restul (iubitul meu) nici nu vor sa auda, asadar...poate alta data

Rocsi 1

11.01.2011, 10:54

e buna ..si eu tot asta pap acum

corina241 1

11.01.2011, 16:33

iubitul tau este norocos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci la tava