Varza acra cu orez si carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2012 | 2691 vizualizari

 

Am vazut pe bucataras.ro si am zis sa incerc sa vad cum este.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica murata
  • 300g carnati afumati
  • 1 ceasca orez
  • 1 ceapa
  • 50ml ulei
  • 3 linguri pasta tomate
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu orez si carnati:

Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata.


Se taie fideluta si se stoarce bine.


Orezul se spala bine si se lasa in apa rece.


Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei intr-o cratita.


Se pune piper, boia, se adauga varza si se caleste 5-10 minute pana se inmoaie putin varza.


Intr-un vas termorezistent punem varza si o nivelam.


Presaram orezul uniform peste varza si peste el carnatii taiati rondele.


Punem apa pana la nivelul orezului iar deasupra pasta de tomate diluata cu apa.


Se introduce la cuptor pentru 50-60 minute.


Este o combinatie foarte buna.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu orez si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

07.03.2012, 23:08

iri_iri 1

08.03.2012, 05:39

MotanLaOale 1

08.03.2012, 08:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj cu ceva fin Delaco si iaurt