Varza alba cu afumatura

de iri_iri in Porc, 12 Feb 2012 | 1768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza alba, medie,
  • coaste afumate de casa,
  • o ceapa,
  • o legatura marar,
  • 3 linguri bulion,
  • cimbru,sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza alba cu afumatura:

se curata ceapa ,se spala si se taie dupa care se caleste un pic in ulei incins.


bucatile de coaste se taie si se adauga peste ceapa care se caleste si se mai lasa impreuna pana se rumenesc .


separat se curata varza de foile rele si se taie fidelute ,dupa care se pune intr-un vas adaugandu-se sare.


cand s-au calit coastele ,adaugam mararul spalat si taiat marunt.


apoi adaugam varza si cuprindem cu apa calduta .


se lasa la fiert pana se fierbe varza adaugandu-se bulionul,sare daca mai este nevoie ,piper si cimbrul dupa gust.


se lasa la fiert pana scade zeama .


o putem servi cu ardei iute si bineinteles mamaliga.


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza alba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

13.02.2012, 08:15

Lau 1

13.02.2012, 11:22

buna

Mihaela11_jo 1

13.02.2012, 16:39

Foarte aromata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat