Varza alba cu afumatura

de iry-gabriela in Porc, 12 Feb 2012 | 2922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza alba, medie,
  • coaste afumate de casa,
  • o ceapa,
  • o legatura marar,
  • 3 linguri bulion,
  • cimbru,sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza alba cu afumatura:

se curata ceapa ,se spala si se taie dupa care se  caleste un pic in ulei incins.   

bucatile de coaste se taie si se adauga peste ceapa care se caleste si se mai lasa impreuna pana se rumenesc .  

separat se curata varza de foile rele si se taie fidelute ,dupa care se pune intr-un vas adaugandu-se sare.  

cand s-au calit coastele ,adaugam mararul spalat si taiat marunt.

apoi adaugam varza si cuprindem cu apa calduta .  

se lasa la fiert pana se fierbe varza adaugandu-se bulionul,sare daca mai este nevoie ,piper si cimbrul dupa gust.

se lasa la fiert pana scade zeama .

o putem servi cu ardei iute si bineinteles mamaliga.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza alba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu jumari afumate