Varză calită cu cârnați

de mirela_sagi in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2011 | 2782 vizualizari

 

Am avut ieri pofta de varza...asa ca azi m-am conformat si am prgatit varza. In frigider avam carnati , asa ca tcmai bine....si iata!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 varză murată;
  • 1 varză crudă; 
  • 2 cepe potrivite;
  • Roșii;
  • Suc de roșii;
  •  Cimbru;
  • Mărar;
  • Boia dulce; 
  • Ulei;
  • Cârnați.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză calită cu cârnați:

Se toaca ceapa si se pune la călit în ulei întro cratiță. Se taie fideluță atât varza murată cât si cea crudă și se adauga în cratița cu ceapă. Se călește amestecându-se din când în când. După ce s-a înmuiat varza se adauga sucul de roșii, boiaua dulce, cimbrul si se mai lasa pe foc 15-20 min. Apoi se adaugă roșiile și mărarul si se da la cuptor 1 oră.



Separat se prăjesc cârnații și se pun deasupra verzii, si se mai lasa 15 min în cuptor.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză calită cu cârnați" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

09.05.2011, 12:24

mirela_sagi 1

15.05.2011, 01:38

Carnatii sunt din Ardeal, facuti in casa....afumati. Multumesc pentru primirea frumoasa pe care mi-ati facut-o Apreciez si ma simt incurajata!!! MULTUMESC!!!

aura_nicolae58 1

18.05.2011, 14:02

foarte buuuuuunnnnnnn!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rata pe varza la cuptor in vas de lut