Varza calita cu ciolan afumat si carne de porc

de Alexandra0204 in Porc, 16 Iun 2014 | 1242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie
  • 1kg de carne de porc
  • 1l apa
  • 300g ciolan afumat fara os
  • 1 lingura boia iute
  • 1lingura cimbru
  • 1 lingura chimen
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta tomate
  • 2 oua
  • 100g smantana
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu ciolan afumat si carne de porc:

Se incinge bine putin ulei in tigaie se pune ciolanule, se pune carnea asezonata cu sare si piper cand se rumeneste se pune paprick iute,cimbrul si ceapa taiata marunt se amesteca si se lasa pana se inmoaie ceapa. Intre timp taiem varza o frecam cu sare o lasam putin ,apoi punem un strat consistent de varza,carnea , varza peste aceasta 1l de apa si o lasi sa fiarba. Cand fierbe asezonam cu sare, piper, chimen iar cand este gata diluam pasta de tomate in apa amestecam mai lasam 5 min , apoi dregem cu 2oua batute bine cu smantana si ca sa nu riscam sa se branzeasca adaugam un polonic din zeama din varza ca sa ajunga la aceeasi temperatura punem peste inchidem focul ,amestecam si presuram patrunjel taiat fin.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu ciolan afumat si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

babi5 1

16.06.2014, 21:04

cristeena20 1

17.06.2014, 11:19

mmm..asta da mancare!!!foarte buna

Alexandra0204 1

17.06.2014, 13:51

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu afumatura